Kratten & bakken

Wij leveren onze Euronorm kunststof bakken en kratten voor diverse branches. Zo hebben wij geleverd aan de volgende branches: AGF, Brood en suikerwaren, Catering & Horeca, Chemie, Facilitair, Milieu, Retail, Technische dienst, Vlees & Pluimvee en Vis. De kunststof ladingdragers worden in Duitsland geproduceerd en de spuitgietmachines maken kunststof bakken en kratten welke voldoen aan de ISO 9001:2000 normen. Kunststof Euronorm bakken, kratten en pallets worden geproduceerd door middel van het spuitgietproces. Dat biedt de mogelijkheid om complexe vormen te produceren. In de loop der jaren zijn hiervoor diverse toepassingen uiteenlopende kunststof ladingdragers ontwikkeld. Dat heeft geleid tot een uitgebreid en doordacht assortiment dat u kunt raadplegen in onze webshop.

Ondanks ons brede en diepe aanbod aan Euronorm kunststof ladingdragers kan het zijn dat uw logistieke oplossing hier niet bij zit. Wanneer zich dat voordoet kunnen we u van dienst zijn met maatwerkoplossingen. Zo kunnen wij in nauwe samenwerking met u een compleet nieuwe ladingdrager te ontwikkelen. Of wellicht zit de oplossing in een (kleine) aanpassing aan een bestaande ladingdrager. Leg ons uw vraagstuk voor, dan gaan wij de uitdaging aan! Jarenlange ervaring, goede referenties en ondersteuning van een R&D afdeling die beschikt over de modernste middelen staan garant voor succes.

Tonen als Foto-tabel Lijst

16 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

16 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Kunststof bakken

Logistiek binnen uw magazijn, koelcel of depot draait om efficiëntie. Met goed geoliede werkprocessen en betrouwbaar materiaal, nu en in de toekomst. Ghala.nl ondersteunt u daarbij met ons uitgebreide assortiment kunststof Euronorm stapelbakken en kratten. Onze Euronorm bakken, kratten en pallets worden in Duitsland geproduceerd middels het spuitgietproces. Dat geeft de mogelijkheid om complexe vormen te produceren en in de loop der jaren zijn voor diverse toepassingen uiteenlopende kunststof ladingdragers ontwikkeld. Dat heeft geleid tot een uitgebreid en doordacht assortiment, te bekijken en te bestellen in onze webshop.

De spuitgietmachines maken kunststof bakken en kratten welke voldoen aan de ISO 9001:2000 normen. Wij leveren onze Euronorm bakken en kratten aan diverse branches. Wij leveren aan de branche AGF, Brood en suikerwaren, Catering & Horeca, Chemie, Facilitair, Milieu, Retail, Technische dienst, Vlees & Pluimvee en Vis. Onze plastic Euronorm bakken en kratten zijn stapelbaar en leverbaar in diverse uitvoeringen. Bijvoorbeeld met  gesloten of open handgreep, een gesloten of geperforeerde bak en met optionele deksel. Het geheel kan op kunststof trolleys (dolly), gestapeld en verplaatst worden. Ondanks ons brede en diepe aanbod aan Euronorm kunststof ladingdragers kan het zijn dat uw logistieke oplossing hier niet bij zit. Wanneer zich dat voordoet kunnen we u van dienst zijn met maatwerkoplossingen. Wellicht zit de oplossing in een (kleine) aanpassing aan een bestaande ladingdrager. Zo niet, dan kunnen wij in nauwe samenwerking met u een compleet nieuwe ladingdrager ontwikkelen. Leg ons uw vraagstuk voor, dan gaan wij deze uitdaging aan! Jarenlange ervaring, goede referenties en ondersteuning van een R&D afdeling die beschikt over de modernste middelen staan garant voor succes.

 

 

Made by NAZZAU Copyright © 2019 GHALA Bedrijfsinrichtingen een handelsnaam van Scheeres Handelmaatschappij B.V.