Lockersloten & sleutels

Bij GHALA kunt u terecht voor een groots aanbod van lockersloten en originele sleutels. Wij voeren onder andere de slotenmerken Euro-locks, Digilock, Burg, Ojmar, Mauer, Gantner, Ubilock en Vecos. Is er een sleutel kwijt, verbogen of heeft u er wat extra nodig? Dan bent u bij GHALA aan het juiste adres. 

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-16 van 43

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-16 van 43

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Lockersloten en sleutels kopen

Van klinksluitingen, cilindersloten, hangsloten, mechanische cijfersloten en muntsloten tot elektronische pincode- en RFID sloten. Alle mogelijke soorten lockersloten vindt u bij GHALA.

Garderobekasten worden veelal voorzien van een klinksluiting waar een hangslot doorheen gestoken kan worden. Het voordeel is dat gebruikers een eigen hangslot mee kunnen nemen. Het is echter vrij eenvoudig om dit hangslot als hefboom te gebruiken en op die manier het slot te forceren. Om dat te voorkomen is het bij GHALA mogelijk klinksluitingen te bestellen waarbij de koppeling met de slotlip onderbroken wordt zodra er een hangslot in het slot hangt. Anders gezegd: de buitenzijde van het slot kan dan ronddraaien en grijpt niet langer in de binnenzijde. Hierdoor kan het slot niet meer geforceerd worden door aan het hangslot te draaien. Vraag naar deze oplossing bij GHALA.

De cilindersloten zijn bij lockers wat ons betreft bij voorkeur uitgerust met een moederslotinstallatie, wat betekent dat een beheerder één sleutel heeft waarmee alle individuele vakken geopend kunnen worden. Dit is noodzakelijk op scholen waar regelmatig sleutels kwijtraken, of waar een periodieke inspectie van de lockers plaatsvindt. Cilindersloten zijn in principe bedoeld voor vast gebruikers. Dit betekent dat gedurende een langere periode slechts één persoon gebruik maakt van de locker. Wilt u een cilinderslot met een afwijkende moedersleutel dan de basisuitvoering, dan raden wij u ons Eurolocks UGL-cilinderslot aan. Het voordeel hiervan is dat de sleutel het profiel niet aan de buitenzijde heeft, maar aan de binnenzijde. Hierdoor is er op den duur minder slijtage van het slot en de sleutel is sterker! Al onze cilindersloten worden geleverd met bevestigingsmateriaal en een passende slotlip.

Pandmuntsloten of muntsloten voorzien in een betrouwbaar zelfbedieningssysteem. Aanvaarden muntstukken als waarborg, die na gebruik weer aan de bezoeker worden teruggegeven. Pandmuntsloten zijn geschikt voor wisselgebruikers. Voordelen: vermindering van de bedrijfskosten, bescherming tegen verlies van de sleutel en gebruiksvriendelijk en privacy door zelfbediening. Kassiersloten hebben dezelfde functionaliteit als de hiervoor beschreven pandmuntsloten voor lockers en garderobekasten. Het verschil is dat een kassierslot geen muntteruggave heeft. De ingeworpen munt kan gezien worden als huur voor het gebruik van de locker of de garderobekast. Een kassierslot is voorzien van een afgesloten opvangbakje aan de binnenkant van de deur. Deze is alleen door de beheerder van de lockers te verwijderen.

Het mechanisch cijferslot is geschikt voor de vaste gebruiker en geeft de mogelijkheid om zelf een pincode te bedenken en in te voeren. Bij het sluitsysteem wordt standaard een hoofdsleutel geleverd. Deze kan door de beheerder gebruikt worden om de pincode te overrulen en de locker te openen.

Onze ELL-Cam pincode sloten zijn stand-alone pincodesloten met de mogelijkheid voor iedere gebruiker om bij ieder gebruik een unieke pincode te kiezen. Dit slot werkt op batterijen, er is geen bekabeling nodig! Natuurlijk zijn ook deze sloten standaard voorzien van een moedercode waarmee beheerders de sloten kunnen openen.

Raken er veel sleutels kwijt met alle extra administratieve rompslomp van dien? Of wenst u geen sleutelmanagement meer en wilt u klaar zijn voor de toekomst? Dan zijn elektronische sloten mogelijk wel iets voor u. Onze elektronische sloten zijn uitermate geschikt voor publieke instellingen en openbare gebouwen zoals zwembaden, sporthallen, scholen, universiteiten, fitnesscentra en recreatiecentra. Maar ook voor winkelcentra, beurzen, bibliotheken en ziekenhuizen. De elektronische sloten kunnen geïntegreerd worden in het bedrijfsmatige sleutelbeheer/toegangsbeheersysteem. Bedrijfsmatig verstrekte toegangspassen kunnen tevens als toegang van een locker dienen. Mifare-passen zijn daarin een optie. Tevens kunnen de elektronische sloten centraal aangestuurd worden. Een systeem dat veel teruggezien wordt in zwembaden waar de polsbandjes met chip toegang tot de kluisjes geeft. Wij leveren ook standalone elektronische Pincode- en RFID sloten. Er zijn legio mogelijkheden. Toepassing van lockermanagementsystemen vraagt een uitgebreide voorbereiding en contact om uw eisen en wensen helder te krijgen. Neemt u contact met ons op voor een vrijblijvend en informatief gesprek!

Voor de lockersloten en sleutels vindt u ook een heel assortiment aan accessoires in onze webshop. Van sleutelhangers en sleutellabels tot nummer- en naamplaatjes. Heeft een sleutelkast nodig? Ook die kunnen wij u leveren, belt u ons voor de mogelijkheden.

Made by NAZZAU Copyright © 2019 GHALA Bedrijfsinrichtingen een handelsnaam van Scheeres Handelmaatschappij B.V.