Garderoberekken

Garderoberekken

Met een goed ingerichte hal en garderoberuimte kunt u er vele jassen herbergen maar er toch een net geheel van maken. Jassen, tassen en andere kledingstukken zijn netjes, overzichtelijk en efficiënt opgehangen en dat geeft een opgeruimd gevoel. Mooie en handige garderoberekken in combinatie met duurzaamheid, kwaliteit en maatwerk zonder meerprijs, tegen een heldere prijs: u vindt het bij GHALAl! GHALA stalen garderoberekken zijn praktisch onverwoestbaar en gaan jarenlang mee omdat ze volledig bestaan uit hoogwaardig gepoedercoat staal en hoogwaardig aluminium. Een duurzame investering dus.

Onze garderobes worden veel gezien op scholen, evenementen, beurzen, en in crematoria, musea, schouwburgen en theaters. In ons assortiment hebben wij vaste en verrijdbare garderoberekken, met kledinghaken of kledinghangers en we kunnen alle garderobes in iedere gewenste lengte leveren. Aan u, het gebruik en de ruimte de keuze. Voordat u de garderoberekken bestelt geven wij het advies om de ruimte goed op te meten zodat de ruimte optimaal benut wordt. Wij kunnen u daarbij van dienst zijn!

In ons assortiment bieden wij meerdere soorten kledingrekken aan, namelijk in enkelzijdige of dubbelzijdige uitvoering, vrijstaand of verrijdbaar, met sterke aluminium jashaken of robuuste kleerhangers. De vrijstaande garderobe wordt geleverd met stelvoeten, eventueel geschikt voor vloermontage. Bij een verrijdbare uitvoering leveren wij onze garderobes met stevige geremde wielen. Zo kunt u uw garderoberekken eenvoudig en soepel van de ene naar de andere zijde of ruimte rijden. Of bij elkaar schuiven als ze niet gebruikt worden. Al onze garderoberekken zijn in iedere gewenst lengte te leveren en ook de hoogte is aan te passen. Een garderobe op kleuterhoogte? Geen probleem! En ook een plafondgarderobe behoort tot de mogelijkheden. Op deze manier zijn alle garderobes zo in te richten dat de ruimte efficiënt benut wordt en er optimaal gebruik van gemaakt kan worden. Er zijn vele standaard kleurmogelijkheden en uitgiftenummers en nummering kunnen wij u ook leveren.

Made by NAZZAU Copyright © 2019 GHALA Bedrijfsinrichtingen een handelsnaam van Scheeres Handelmaatschappij B.V.