Schoolgarderobes

Voor schooltijd en tijdens de pauze is er altijd genoeg reuring in school. Uitgelaten en kletsende scholieren komen binnen om aan hun schooldag te beginnen. Fijn is het als, daar waar het kan, orde en veiligheid gecreëerd kan worden. Ideaal voor het ophangen van grote hoeveelheden jassen en tassen van studenten zijn onze GHALA schoolgarderobes. Alle jassen en tassen kunnen netjes worden weggehangen, de vloer blijft opgeruimd en de ruimte is veilig toegankelijk en overzichtelijk. En ondanks dat de locker steeds meer zijn intrede doet op school, blijven jashaken toch de perfecte aanvulling op het geheel.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-16 van 18

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-16 van 18

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Schoolgarderobes

Robuust en praktisch onverwoestbaar zijn onze schoolgarderobes. Mede daarom zijn ze onmisbaar in elke garderoberuimte, kleedkamer en aula op de middelbare en basisschool. Buiten onze vrijstaande of verrijdbare garderobes, die overigens in elke lengte te leveren zijn, hebben wij ook wandgarderobebanken in ons assortiment. Ideaal voor in de kleedkamer. De wandgarderobebank heeft een hardhouten zitgedeelte met daarboven een aantal robuuste haken per persoon, om te zitten tijdens het omkleden voor gym en de kleding aan op te hangen. De haken zijn van vrijwel onbreekbaar aluminium, supersterk en naar binnen gericht zodat ze veilig in gebruik zijn. Hetzelfde geldt voor het zitgedeelte: het hout is blank gelakt zonder onafgewerkte delen, het oppervlak is daarom glad en zonder splinters.
Veel van onze garderobes hebben ook een aluminium hoedenrooster, een tas of een helm krijgt zo een mooie plaats bovenop de garderobe. Onze vrijstaande of verrijdbare garderobes kunnen optioneel uitgevoerd worden met een schoenenrooster, en alle garderobes kunnen lager dan de standaard 170 cm. hoogte worden uitgevoerd. Dat is ideaal voor op een basisschool of het kinderdagverblijf! Vraagt u ons naar de mogelijkheden.

Het staalwerk van de garderobes zijn verkrijgbaar in alle bestaande RAL-kleuren en we hebben een grote keuze in standaardkleuren. De levertijden zijn kort en de garderobes worden gemonteerd geleverd. Wenst u advies over de inrichting van uw garderoberuimte op school? Wij helpen u graag en wij meten en tekenen gratis voor u in. Monteren behoort ook tot de mogelijkheden, natuurlijk tegen een scherp tarief.

Made by NAZZAU Copyright © 2019 GHALA Bedrijfsinrichtingen een handelsnaam van Scheeres Handelmaatschappij B.V.