Vrijstaande garderobes

Door middel van een garderobe of kapstok houdt u de ruimte netjes en overzichtelijk.  Het ophangen van een (grote) hoeveelheid jassen, tassen en helmen kan best een enorme uitdaging zijn, helemaal als u geen idee heeft waar u moet beginnen… Onze tip: begin bij GHALA! Onze vrijstaande garderobes maken het u makkelijk. Wij hebben een groots assortiment garderobes welke qua uitstraling uitstekend passen in iedere garderoberuimte, kleedkamer, garderobe, hal of kantoor. Geproduceerd in eigen huis met een tijdloos design, uit hoogwaardig staal en aluminium vervaardigd.

Tonen als Foto-tabel Lijst

16 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

16 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Met onze vrijstaande garderobes worden garderoberuimtes optimaal benut. Een mooie ranke kapstok in de hoek van het kantoor, voor een jas of colbert. Een stabiele garderobe met kleerhangers en een hoedenrooster met precies de lengte die past in de nis in de hal. Op het hoedenrooster kan een helm gelegd worden, of een opbergdoos gezet. Denk aan de grote garderoberuimte in de school, voor de jassen en tassen van scholieren, of de garderobe van het theater, voor de jassen, mantels en hoeden van de bezoekers. Vergeet de garderobe van de bioscoop, het restaurant, het ziekenhuis en de sporthal niet! Iédere garderoberuimte is efficiënt in te richten met onze Intras garderobes.

Buiten dat iedere gewenste lengte mogelijk is, is het tevens mogelijk om (een deel van) uw garderobes in een lagere uitvoering te leveren. Garderobes dienen immers voor iedereen bereikbaar en te gebruiken zijn. Dat betekent dat zij niet alleen geschikt zijn voor staande mensen, maar ook voor bijvoorbeeld rolstoelgebruikers. GHALA pleit voor het “Design for All” principe. Een lager garderoberek is tevens heel praktisch voor kleuterscholen, basisscholen en kinderdagverblijven.

Wilt u uw garderobe flexibel in kunnen delen? Met het plaatsen van stabiele geremde wielen onder de garderobes kunnen deze moeiteloos en ergonomisch van de ene naar de andere plek worden verplaatst.

Bekijk ons uitgebreide assortiment garderobes, er zit vast een mooi model voor u tussen. Komt u er niet helemaal uit of wenst u meer advies? Dat kan! Tevens kunnen wij voor u inmeten, intekenen en monteren. Het totaalplaatje vindt u bij GHALA.

Made by NAZZAU Copyright © 2019 GHALA Bedrijfsinrichtingen een handelsnaam van Scheeres Handelmaatschappij B.V.