Wandgarderobes

Wandgarderobes

Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Wandgarderobes

Uw hal of gang ziet er opgeruimd en netjes uit wanneer de jassen netjes opgehangen zijn. GHALA wandgarderobes zijn de perfecte wandoplossing om ophangmogelijkheden en overzicht te creëren. Ook als de ruimte beperkt is. Er zijn bij GHALA diverse modellen wandkapstokken verkrijgbaar in iedere gewenste lengte! Zo vindt u altijd een wandgarderobe die geschikt is voor uw garderoberuimte.

GHALA heeft wandgarderobes in allerlei uitvoeringen. Wij leveren bijvoorbeeld een eenvoudige maar sterke aluminium strip met 10 geanodiseerde aluminium haken per meter. Maar wij leveren ook onze heel uitgebreide wandgarderobe met maar liefst 38 jashaken per meter. Uitvoeringen met robuuste kleerhangers hebben wij ook in ons assortiment en deze zijn ideaal voor het netjes ophangen van jassen, colberts en mantels. Veel van onze wandkapstokken zijn voorzien van een aluminium hoedenrooster wat handig is voor het opbergen van tassen, helmen, mutsen of hoeden. Iedere lengte is door ons te vervaardigen, dus u kunt maximaal gebruik maken van de beschikbare ruimte.

GHALA wandgarderobes hebben een lange levensduur door de combinatie van het praktische en tijdloze ontwerpen en de gebruikte materialen. Onze wandkapstokken zijn vervaardigd uit hoogwaardig gepoedercoat staal en robuust aluminium. Het staalwerk is te leveren in vele verschillende standaardkleuren, zo past de wandgarderobe altijd in uw bestaande interieur. Drie redenen om voor een GHALA wandkapstok te kiezen? Ze zijn praktisch, ruimtebesparend én ze hebben een snelle levertijd. Met ongeveer 3 weken kunt u uw wandgarderobe al in huis hebben! Ziet u uw model ondanks de ruime keuze er toch niet tussen staan neemt u dan contact met ons op. Wij denken graag met u mee voor een passend alternatief. Keuze genoeg bij GHALA!

Made by NAZZAU Copyright © 2019 GHALA Bedrijfsinrichtingen een handelsnaam van Scheeres Handelmaatschappij B.V.