Trappensteekwagens

Trappensteekwagens

De trappen steekwagen is al jarenlang een belangrijk en onmisbaar hulpmiddel in vele branches. GHALA biedt een breed assortiment trappensteekwagens voor gebruik in elke toepassing. Met een GHALA trappensteekwagen wordt vervoer en verhuizen een stuk aangenamer! Voor industrie en handel, verhuisbedrijf en privé.

Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Trappenwagens

Onze trappenwagen, ook wel traploper genoemd, is een kantelbare kar die ideaal is voor het vervoeren van ladingen op trappen, over drempels of over stoepranden. De trapsteekwagen heeft sterwielen met 3 robuuste wielen die zonder moeite verschillende hoogtes overbruggen. Hierdoor is het mogelijk uw materialen eenvoudig te vervoeren zonder al te veel te moeten tillen. De wielen rijden gelijkmatig over de treden van de trap en ook de uitstekende wielen laten zich belasten. Handig in geval van transport van zware kratten, dozen of meubels. Het is ook een perfecte oplossing voor een verhuizing, bijvoorbeeld om met verhuisdozen, de wasmachine of de koelkast de trap op of af te komen naar de zolder of kelder. Tevens zijn trapsteekwagens ideaal voor het gebruik in vrachtwagens.

De trappenwagens hebben veiligheidshandgrepen van hoogwaardige kunststof, zo worden uw handen beschermd tijdens het transport. Het stevige stalen frame en de hoogwaardige massief rubberen wielen met rollagers (hoge belasting mogelijk!) zorgen voor de stabiliteit en duurzaamheid van onze trapsteekwagen. De laadcapaciteiten zijn 200 en 300 kg. en de trapsteekwagen zijn gemakkelijk te hanteren, licht wendbaar en geruisloos. Er zijn een paar luchtbanden bij te bestellen, die aan de wagen gehangen kunnen worden en die door middel van een borgpen eenvoudig met de massieve rubberen wielen gewisseld kunnen worden. Zo is de trappenwagen in een mum van tijd omgebouwd tot steekwagen. Multifunctioneel! De trappenwagens hebben aangelaste ogen voor het aanbrengen van spanbanden. Bij gebruik daarvan staat uw lading nog stabieler en veiliger, en deze accessoires zijn ook bij ons te bestellen. Tegen meerprijs kan een opklapbare steekplaat geleverd worden, zo kan de trapsteekwagen nog compacter opgeborgen worden in uw magazijn of schuur. Kunststof clips ter bescherming van de goederen en extra draagbeugels vindt u ook bij ons. Het staalwerk is gepoedercoat in de kleur gentiaanblauw, RAL 5010. Zonder meerprijs zijn nog 9 andere kleuren leverbaar. De eigenschappen van hoge kwaliteit en belastbaarheid maken onze trapsteekwagen het perfecte kleine transportmiddel, voor zowel huishoudelijk als industrieel en zakelijk gebruik.

 

Made by NAZZAU Copyright © 2019 GHALA Bedrijfsinrichtingen een handelsnaam van Scheeres Handelmaatschappij B.V.