Wasverzamelwagens

Wasverzamelwagens

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Wasverzamelwagens

Met toewijding, knowhow en creativiteit leveren we verschillende mobiele functionele meubels die het dagelijkse werk in bijvoorbeeld zorginstellingen en ziekenhuizen vereenvoudigen en optimaliseren. Onze roestvrijstalen wasverzamelwagens kenmerken zich door een compact en mooi design en zijn geschikt voor het verzamelen van alle vuile was en wasgoed binnen een organisatie. We hebben 1-voudige tot 5-voudige verzamelaars in verschillende uitvoeringen.

Groot voordeel is dat deze wasverzamelwagens door de slimme constructie uw wanden niet meer kunnen beschadigen. Door de constructie met scharnierende deksels (optioneel) hoeft u niet meer zoals voorheen voorzieningen of afstandhouders te maken op de muur. Het uitgekiende ontwerp voorkomt beschadiging.
De wasverzamelaars zijn allemaal gemaakt van een gepolijst roestvrijstalen frame met rondom gelaste buisverbindingen en 4 lichtlopende wielen, waarvan 2 met stop. Alle wasverzamelaars zijn geschikt voor textielzakken, wasserijnetten en plastic zakken. Ze zijn ook verkrijgbaar als wandcollector of als ophangsysteem. U kunt kiezen voor een uitvoering met of zonder duwbeugel en wel of geen deksel. Deze deksel en de klemringen kunnen in verschillende kleuren worden besteld. Dankzij de gunstige afmetingen vinden deze wascollectoren overal hun plaats van gebruik.

Naast de rekken hebben wij ook wasverzamelkasten in ons assortiment. Onze robuuste, stabiele en stalen waskasten brengen overzicht en orde, en zijn geschikt voor dagelijks gebruik. Onze waskasten zijn een praktische aanvulling in de kleedruimte of garderoberuimte van ziekenhuizen, de voedselindustrie, fabrieken, laboratoria, werkplaatsen en kantines. De kast neemt weinig ruimte in beslag maar heeft toch een hoge opslagcapaciteit. Vuil wasgoed kan heel eenvoudig door de facilitaire dienst, de conciërge of de kledingbeheerder worden ingenomen. Via het handige filter op de pagina kunt u het gewenste product selecteren.

Heeft u nog andere wensen? Neemt u contact met ons op, we kunnen nog veel meer zorgmeubelen leveren. We adviseren u graag!

Made by NAZZAU Copyright © 2019 GHALA Bedrijfsinrichtingen een handelsnaam van Scheeres Handelmaatschappij B.V.