Lockers & lockerkasten

Lockers zijn er in vele uitvoeringen. Bent u op zoek naar een specifieke locker? Grote kans dat GHALA 'm heeft! Er zijn ontelbaar veel wensen aangaande een locker en er bestaan vele toepassingen dat wij ons mede als doel hebben gesteld zoveel mogelijk soorten lockers aan te bieden. Of het nu gaat om schoolkluisjes, postvakkenkasten of laptoplockers, van mini tot groot, van budget tot luxe. We leveren ook lockers met muntslot en pincodeslot, doorzichtige lockers, budget en gebruikte lockers.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-16 van 52

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-16 van 52

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Lockers & lockerkasten

Lockerkasten en vakkenkasten zijn veelzijdige kasten die op veel verschillende plekken gebruikt kunnen worden. Denk aan scholen, ziekenhuizen, kantoren, kinderdagverblijven, apotheken en sportscholen. Voor scholen is het belangrijk dat de vakken voldoende ruim zijn, voor het opbergen van de schooltas en laptop. Maar ook dat er eventueel een helm of een jas in de locker opgeborgen kan worden. De lockerkasten moeten er aantrekkelijk uitzien, en ook tegen een stootje kunnen en duurzaam zijn. Het sluitsysteem van de locker is heel belangrijk, steeds vaker wordt gekozen voor elektronische sluiting. Het beschikbare budget is veelal leidend in de zoektocht naar de geschikte lockers. Wij leveren de stevigste kluisjes van Nederland: vervaardigd uit eerste klas plaatstaal met onder andere een robuuste golfdeur. Hufterproof maar ook mooi en elegant vormgegeven en verkrijgbaar in enorm veel verschillende kleurmogelijkheden. Immers, ook de uitstraling van de ruimte helpt om de levensduur van kluisjes te verlengen. Onze vlakke lockerkasten zijn voorzien van dubbelwandige deuren en iedere gewenste sluiting is mogelijk. Voor kantoor, ziekenhuis en sportschool geldt vaak dat persoonlijke eigendommen van de werknemer of bezoeker veilig opgeborgen moeten kunnen worden in een locker. Een opgeruimde ruimte zorgt voor een prettige (werk)sfeer. De vakkenkasten mogen er wat luxer uitzien zodat ze passen bij het interieur. Ghala gaat voor kwaliteit en duurzaamheid, wij leveren duurzame stalen lockers en vakkenkasten geschikt voor elke toepassing!

Ook voor grotere projecten kunt u bij ons terecht, wij denken graag met u mee en maken graag een passende offerte. Lockers voor iedere wens, direct online bij Ghala te bestellen of eventueel na ons geheel vrijblijvende persoonlijk advies en offerte!

Made by NAZZAU Copyright © 2019 GHALA Bedrijfsinrichtingen een handelsnaam van Scheeres Handelmaatschappij B.V.