Mini locker lockerkast met kleine vakken

Vanaf € 215,00 € 260,15
Dit product is op voorraad

De mini locker heeft als basis 10 vakken en is uit te breiden naar 20 of wel 30 vakken! De vakken zijn geschikt voor het opbergen van enkele persoonlijke eigendommen zoals mobiele telefoons, autosleutels of portemonnees. De minilocker is leverbaar in aantrekkelijke kleurencombinaties.

* Verplichte velden

of


 Vraag gerust een offerte aan, wij doen ons best om offertes binnen 2 werkdagen te versturen.

SKU
ML 180-x.xx
Details

Het nieuwe werken heeft tot gevolg dat de werkplekken niet meer zijn uitgerust met (te dure) ladenblokken. Toch willen uw medewerkers graag persoonlijk spullen opbergen. De oplossing hiervoor zijn voordelige minilockers voor het opbergen van bijvoorbeeld autosleutels, telefoons of portemonnee. Deze mini lockers kunnen centraal in het kantoor of in de hal geplaatst worden en nemen bijna geen ruimte in. Minilockers zijn dus onmisbaar bij het nieuwe werken waar gewerkt wordt met wisselwerkplekken. De ruime keuze voor het aantal vakken en de frisse kleurencombinatie maken het tevens aantrekkelijk om te kiezen voor minilockers van Ghala.

 

Inhuizen?

Indien u meerdere mini lockers voor alle verdiepingen, binnen uw pand, via een offerte van ons aangeboden heeft gekregen dan kunnen wij in de offerte vermelden dat wij deze kasten voor u ook op de verdieping plaatsen. 

Aanvullende informatie
Meer informatie
Hoogte (mm) 1800
Diepte (mm) 200
Breedte afdeling (mm) 600
Soort slot Moederslot
Materiaal deuren Staal
Onderstel Geen
Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Mini locker lockerkast met kleine vakken
Uw waardering
Mini locker lockerkast met kleine vakken

Mini locker lockerkast met kleine vakken

Vanaf € 215,00 € 260,15
Made by NAZZAU Copyright © 2019 GHALA Bedrijfsinrichtingen een handelsnaam van Scheeres Handelmaatschappij B.V.