Kunststof rekken

Kunststof rekken van Ghala voldoen aan de hoogste HACCP eisen. De kunststof rekken van Ghala zijn geschikt voor koelcellen tot een temperatuur van -40 graden. Het derde voordeel van onze kunststof stellingen is dat de niveau's zijn af te dekken met kunststof afdekplaten. In dezelfde uitvoeringen levert Ghala ook de Gastro stellingen welke zijn uit te voeren met diverse bakken en schalen. Indien u liever metalen stelling zoekt dan leveren wij die uiteraard ook

Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Kunststof rek K100
    Kunststof rek K100
    Vanaf 200,86 € 166,00 €
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Kunststof rekken

Ghala is de distributeur in de BeNeLux van volledig kunststof opslagsystemen voor een breed toepassingsgebied. Vooral daar waar hygiëne vereist wordt bieden we de oplossing met een duurzaam, flexibel, functioneel en uniek concept. Onze opslagsystemen zijn uiterst flexibel in maatvoering en hebben geen hoogtebeperking. Naast een uitgebreid programma met standaard afmetingen zijn er talrijke variatie- en uitbreidingsmogelijkheden. De kunststof stellingen kunnen ook op maat geleverd worden dit heeft geen overdreven kostenverhoging of lange levertijd tot gevolg. Kijkt u maar eens verder bij onze kunststof rekken op onze site.

De kunststof rekken fabriek

De fabrieken beschikken over moderne machines, die in eigen regie worden ontwikkeld. Permanent wordt aandacht besteed aan nieuwe productieontwikkelingen met als doel om de kwaliteit en prijs te waarborgen. En het assortiment breidt zich steeds verder uit. Het totale proces van offerte tot en met productie alsmede het logistieke traject, wordt uitgevoerd overeenkomstig het kwaliteitszorgsysteem ISO 9001. Daarnaast is het TUV- certificaat een waarborg voor beproefde zekerheid en veiligheid. De producten worden al 45 jaar op de markt gebracht en beschikken over een onverwoestbare betrouwbaarheid. Als bevestiging daarvan wordt met trots het Original Dutch Design kwaliteitsstempel gevoerd. Kwaliteit, creativiteit, flexibiliteit, functionaliteit en duurzaamheid zijn de pijlers van de producten welke door Ghala geleverd worden.

Kunststof stellingen voor de Horeca / Gastro

De hoogwaardige kunststof rekken, bakkenwagens en schalenwagens etc. zijn allen voedingsmiddelen geschikt en hebben een ongekend lange levensduur. Het kunststof materiaal in onze kunststof stellingen is goed en makkelijk schoon te houden en corrodeert niet. Hiermee sluiten de kunststof opslagsystemen perfect aan bij de richtlijnen van de HACCP regelgeving. Daarnaast is het kunststof uiterst sterk en stabiel, doch licht in gewicht. De temperatuurbestendigheid is hoog, de rekken kunnen toegepast worden in omgevingen met temperaturen tot -40 graden. Uitermate geschikt voor de opslag in koelcellen. Ook in warme omgevingen kunnen de kunststof stellingen toegepast worden: ze zijn geschikt tot +80 graden.

Sectoren voor kunststof stellingen

De toepassingsgebieden zijn te vinden binnen verschillende sectoren. Hierbij denken wij aan de sectoren Food, Horeca, Recreatie, Nautisch, zorg en uitvaart. Vakmensen ondervinden dagelijks het gemak en voordeel van de unieke eigenschappen van de kunststof stellingen.

 

Made by NAZZAU Copyright © 2019 GHALA Bedrijfsinrichtingen een handelsnaam van Scheeres Handelmaatschappij B.V.