Metalen rekken

Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Metalen rekken

De metalen rekken van Ghala.nl combineren veelzijdigheid met stabiliteit en stevigheid. Ze zijn toe te passen in het archief, het magazijn, op kantoor of bij u thuis. Onze metalen stellingen blinken uit in eenvoud bij montage (zonder gereedschap!) en kunnen aangevuld worden met alle denkbare accessoires. De rekken hebben verzinkte of in kleur geëpoxeerde legborden, waarbij u de keuze heeft uit tien standaard kleuren voor de sterkte laklaag. Onze rekken hebben een mooie afwerking. De metalen legborden zijn zowel aan de voor- als achterzijde drie maal omgezet waardoor het legbord aan de onderzijde geen scherpe uitstekende randen heeft. Een ander sterk voordeel van de metalen rekken van Ghala.nl is dat de legbordhaakjes in het legbord vallen. Hierdoor is het onmogelijk dat u bijvoorbeeld uw archiefstukken bij het in- en uitnemen beschadigd. Ook persoonlijk letsel aan bijvoorbeeld de handen wordt hiermee voorkomen. Met 7 verschillende dieptes en 5 verschillende hoogtes kunt u voor iedere indeling passende metalen rekken kiezen.

Onze metalen stellingen zijn uitermate geschikt als archiefstelling, voor de opslag van ordners en archiefdozen. Het ophangen van laterale hangmappen met een spoorbreedte van 370 mm. kan ook onder 1 van onze standaard legborddieptes. Zo ziet u dat onze metalen stellingen uitermate geschikt zijn voor toepassingen binnen archief of kantoor. Voor magazijnen en bibliotheken leveren wij metalen magazijnstellingen en bibliotheekstellingen met voor elke toepassing passende hoogtes en dieptes. De magazijnstellingen zijn leverbaar in hoogtes tot maar liefst 4.710 mm. Bij de bibliotheekrekken worden de legborden meestal geleverd in geëpoxeerde uitvoering. Daarnaast is het mogelijk om de jukken/staanders van de bibliotheekstellingen te sluiten, waardoor de boeken niet tussen de jukken door kunnen vallen.

Al onze metalen rekken komen uit de fabriek uit Duitsland en de productie vindt plaats onder ISO 9001. Daarnaast is ook de milieunorm ISO 14001 in het bezit. De metalen stellingen worden door ons in het groot ingekocht, waardoor wij deze voordelig kunnen  aanbieden. Naast de statische of stationaire rekken zijn deze metalen rekken ook in een verrijdbare uitvoering verkrijgbaar. Deze verrijdbare stellingen lopen over een railsysteem. De metalen rekken van Ghala zijn een welkome aanvulling op het gehele assortiment, het zijn de stellingen waar u al tijden naar op zoek bent!

Made by NAZZAU Copyright © 2019 GHALA Bedrijfsinrichtingen een handelsnaam van Scheeres Handelmaatschappij B.V.