• Lockers, kleedkamer- & magazijninrichting
 • Grootste in Benelux
 • Advies op locatie
 • Sleutelservice +30.000 op voorraad
 • Professionele montageservice
Boekensteunen

Boekensteunen

Metalen boekensteunen voor onze S100 en S150 metalen stellingen/rekken. Metalen boekensteunen zijn er in een klem- en in een hanguitvoering.

Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. boekensteun
  Metalen boekensteun voor UniCompact en Unirek
  • Boekensteun voor metalen rek type S
  • Geschikt voor UniCompact/Unirek
  € 8,25 € 9,98
per pagina

Boekensteunen kopen

Boekensteunen zijn beschikbaar in diverse materialen, zoals hout, metaal, glas, kunststof en zelfs steen. Ook zijn er verschillende vormen en ontwerpen, variërend van klassiek tot modern en zelfs artistiek. Ze kunnen fungeren als decoratieve elementen en kunnen ook een thematische uitdrukking hebben: als de boekenverzameling een specifiek thema volgt, kunnen boekensteunen dienen als visuele aanvulling op dat thema. De keuze van materiaal en ontwerp kan worden afgestemd op de stijl van het interieur en de persoonlijke voorkeur. Kortom, boekensteunen zijn veel meer dan alleen praktische hulpmiddelen om boeken rechtop te houden. Ze vormen een symbiose van functie en esthetiek, waardoor de boekenverzameling niet alleen goed georganiseerd blijft, maar ook een visueel aantrekkelijke en persoonlijke uitstraling krijgt. Of u nu houdt van eenvoudig en minimalistisch, klassieke elegantie of gedurfde creativiteit, boekensteunen bieden een scala aan mogelijkheden om de liefde en zorg voor boeken op een unieke en expressieve manier te uiten.

Functionele boekensteun van GHALA

Boekensteunen zijn een functioneel en esthetisch element voor elke ordner- en boekenverzameling en boekencollectie. Het organiseren en presenteren van deze collectie kan een belangrijke taak zijn. Hier komen boekensteunen in beeld, die zowel een functioneel als esthetisch element vormen om de boekenverzameling te ondersteunen. De functionele aspecten van boekensteunen zijn ten eerste stabiliteit en organisatie. Boekensteunen dienen primair als stabilisatoren om de boeken netjes rechtop te houden. Ze voorkomen dat boeken omvallen en creëren zo een georganiseerde en overzichtelijke uitstraling. Daarna volgt bescherming: door boekensteunen te gebruiken wordt voorkomen dat boeken kromtrekken of beschadigd raken door langdurige druk in één richting. Dit is vooral belangrijk voor kostbare en kwetsbare boeken.

Efficiënt opbergen met boekensteunen voor stellingen en rekken

Boekensteunen zorgen voor ruimteoptimalisatie. Middels boekensteunen kan de ruimte efficiënter benut worden door boeken verticaal op te slaan in de rekken en stellingen en hierdoor kunnen er meer boeken opgeslagen worden in de ruimte. Boekensteunen maken het ook mogelijk om de boekencollectie op thema, auteur, genre of formaat te ordenen. Hierdoor kunnen specifieke boeken of ordners gemakkelijk gevonden worden zonder door de hele verzameling te hoeven zoeken. Scheiding en ordening gebeurt met GHALA boekensteunen voor stellingen en rekken.

Search engine powered by ElasticSuite
Made by NAZZAU Copyright © 2022 GHALA Bedrijfsinrichtingen een handelsnaam van Scheeres Handelmaatschappij B.V.