• Lockers, kleedkamer- & magazijninrichting
 • Grootste in Benelux
 • Advies op locatie
 • Sleutelservice +30.000 op voorraad
 • Professionele montageservice
Werkplaatswagens

Werkplaatswagens

Onze robuuste verrijdbare werkplaatswagens zijn een praktische aanvulling in uw werkplaats, maar daarnaast zijn de werkplaatswagens ook geschikt magazijn, school, kantoor, archief, kas, schuur of garage. De werkplaatswagens zijn naar keuze uit te voeren met lades en/of deuren.

Tonen als Foto-tabel Lijst

10 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Magazijnwagen werkplaatswagen
  Werkplaatswagen met kastblok met deur
  Vanaf € 768,23 € 929,56
 2. Werkplaatswagen met 2 afsluitbare lades
  Werkplaatswagen met 2 lades
  Vanaf € 870,99 € 1.053,90
 3. Magazijnwagen
  Werkplaatswagen met ladeblok
  Vanaf € 1.025,94 € 1.241,39
 4. Werkplaatswagen
  Werkplaatswagen met 2 lades en een deur
  Vanaf € 1.094,44 € 1.324,27
 5. Werkplaatswagen
  Werkplaatswagen met deur en 4 lades
  € 1.350,52 € 1.634,13
per pagina

Werkplaatswagen kopen

Buiten de opberg- en aflegmogelijkheden is deze verrijdbare werkplaatswagen een doordacht transportmiddel annex mobiele werkplek. U rijdt de producten tijdens de werkzaamheden eenvoudig van en naar de gewenste plaats, waar u dan ook direct een (extra) werkblad tot uw beschikking heeft. U heeft zo uw handen vrij en alle benodigdheden snel bij de hand. Handig in het klaslokaal bij handvaardigheid of tijdens techniekles. Ideaal voor op kantoor waar én koffie én ordners of archiefstukken gehaald of weggebracht moeten worden. Of in de garage waar meerdere personen tegelijk aan het werk zijn en de wagen met gereedschap heen en weer tussen de auto’s gereden kan worden.

Veelzijdige werkplaats wagen online bij GHALA

Onze werkplaatswagens zijn uitgevoerd met legborden, schuifladen en/of kastblokken, tevens zijn ze verkrijgbaar met een horizontale of schuine duwbeugel. Een praktische indeling voor de schuifladen is optioneel ook te bestellen. De schuifladen en kastblokken zijn (centraal) afsluitbaar met een cilinderslot met 2 sleutels per slot. Zo zijn ze geschikt voor het veilig opbergen van bijvoorbeeld handboeken, gebruiksaanwijzingen, schoonmaakmiddelen, werktekeningen of gereedschap. De werkplaatswagen is eenvoudig en veilig te verrijden en te verplaatsen middels de duwbeugel en de TPE spoorvrije wielen. Dit zijn 2 zwenkwielen met totaal vastzetters volgens EN 1757-3 en 2 bokwielen, op kunststof velgen met wielnaven met kogellagers. Met een groot draagvermogen van max. 300 kg en een ruim laadvlak van hoogwaardig multiplexhout met verzegeld oppervlak (watervast verlijmd volgens DIN EN 314-2) zijn onze werkplaats wagens voor vele doeleinden te gebruiken. De stabiele staalbuisconstructie van de werkplaatswagen is hoogwaardig gepoedercoat in RAL 5010 gentiaanblauw en RAL 7035 lichtgrijs en gaat jarenlang mee.

We hebben een ruim assortiment werkplaatswagens, aan u de keuze. Staat uw gewenste model er onverhoopt niet tussen? Neemt u dan contact met ons op! Of neem een kijkje bij onze tafelwagens, kastwagens of pakketwagens.

 

Search engine powered by ElasticSuite
Made by NAZZAU Copyright © 2022 GHALA Bedrijfsinrichtingen een handelsnaam van Scheeres Handelmaatschappij B.V.