• Lockers, kleedkamer- & magazijninrichting
 • Grootste in Benelux
 • Advies op locatie
 • Sleutelservice +30.000 op voorraad
 • Professionele montageservice
Inhaaksets voor gereedschapswanden

Inhaaksets voor gereedschapswanden

Bij GHALA heeft u diverse keuzes voor inhaaksets voor uw gereedschapswand of multiwand. Mocht u vragen hebben over inhaaksets voor multiwanden of andere sets willen samenstellen voor uw eigen gereedschapswand dan horen wij dat graag.

Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. hakenset Protaurus
  Protaurus hakenset 10-delig
  € 45,67 € 55,26
 2. 28-delige hakenset Protaurus
  Protaurus hakenset 28-delig
  € 197,36 € 238,81
 3. hakenset 18-delig Protaurus
  Protaurus hakenset 18-delig
  € 130,48 € 157,88
 4. hakenset Protaurus
  Protaurus hakenset 15-delig
  € 102,75 € 124,33
 5. hakenset Protaurus
  Protaurus hakenset 12-delig
  € 61,98 € 75,00
per pagina

Inhaaksets voor gereedschapswanden van GHALA

Inhaaksets voor gereedschapswanden van GHALA zijn de perfecte organisatieoplossing voor uw gereedschap. Een goed georganiseerde werkruimte is essentieel voor efficiëntie, productiviteit en veiligheid in elke werkplaats, of het nu gaat om een professionele werkplaats of een hobbyruimte in uw garage. Het hebben van alle gereedschappen netjes geordend en binnen handbereik kan het verschil maken tussen een soepele werkstroom en kostbare vertragingen. Één van de meest effectieve oplossingen om uw gereedschap georganiseerd te houden, is het gebruik van inhaaksets voor gereedschapswanden. Bij GHALA heeft u diverse keuzes voor inhaaksets voor uw gereedschapswand of multiwand (Kappes).

Inhaaksets voor gereedschapswanden kopen

Inhaaksets voor gereedschapswanden zijn modulaire wandpanelen die zijn ontworpen om een breed scala aan gereedschappen en accessoires op te hangen. Ze zijn gemaakt van duurzame materiaal staal en zijn voorzien van regelmatig geplaatste perforaties of gaten. Deze perforaties bieden de perfecte bevestigingspunten voor haken, beugels en andere accessoires. Inhaaksets voor gereedschapswanden bieden een effectieve en veelzijdige oplossing voor het organiseren van gereedschap in elke werkruimte. Ze helpen niet alleen om uw werkplek opgeruimd en overzichtelijk te houden, maar verbeteren ook de veiligheid en productiviteit. Als u op zoek bent naar een manier om uw gereedschappen efficiënt te beheren en te onderhouden, overweeg dan zeker het gebruik van inhaaksets voor gereedschapswanden. Het is een investering die zichzelf snel zal terugbetalen in de vorm van tijdsbesparing en verbeterde werkprocessen.

De voordelen van GHALA inhaaksets voor gereedschapswanden

Een van de meest voor de hand liggende voordelen van inhaaksets is ruimtebesparing. Ze benutten verticale ruimte wat kostbare vloeroppervlakte bespaart. Hierdoor blijft er meer ruimte over voor uw werkzaamheden. Daarnaast kunt u uw gereedschap netjes ordenen. Elke tool heeft zijn eigen specifieke plaats, waardoor u gemakkelijk kunt zien wat u hebt en wat ontbreekt. Uw gereedschap is altijd binnen handbereik, wat de efficiëntie van uw werk verhoogt en de kans op zoekgeraakte gereedschappen verkleint. Met gereedschap opgehangen aan een wand in plaats van verspreid over een werkbank, wordt het risico op ongelukken verminderd. U voorkomt dat gereedschappen per ongeluk vallen of verdwijnen op plekken waar ze niet thuishoren. Tenslotte is het gebruik van inhaaksets uiterst flexibel. U kunt haken en accessoires op elke gewenste locatie plaatsen en ze eenvoudig verplaatsen als uw behoeften veranderen.

Search engine powered by ElasticSuite
Made by NAZZAU Copyright © 2022 GHALA Bedrijfsinrichtingen een handelsnaam van Scheeres Handelmaatschappij B.V.