• Lockers, kleedkamer- & magazijninrichting
  • Grootste in Benelux
  • Advies op locatie
  • Sleutelservice +30.000 op voorraad
  • Professionele montageservice
Wasgoedkasten

Wasgoedkasten

Onze robuuste en stabiele wasgoedkasten brengen overzicht en orde en zijn geschikt voor dagelijks gebruik. Onze praktische wasgoed kasten zoals wasverzamelkasten, kledinguitgiftekasten en bergkasten zijn een praktische aanvulling in de kleedruimte of garderoberuimte van ziekenhuizen, de voedselindustrie, fabrieken, laboratoria, hotels, horeca, werkplaatsen en kantines.

Kast voor wasgoed kopen

Een stalen wasgoedkast is een perfecte oplossing voor het verzamelen van vuilgoed of het uitgeven van schone werkkleding. Kasten voor wasgoed worden vooral veel gebruikt in personeelsruimtes en kleedkamers. Vuil en schoon wasgoed kan heel eenvoudig door de facilitaire dienst, de conciërge of de kledingbeheerder worden ingenomen en verdeeld. Het vuile wasgoed wordt centraal verzameld in onze wasverzamelkasten. Ze zijn erg geschikt om vuile kleding in te verzamelen aan het eind van de werkdag. Voor de centrale uitgifte van schone en gevouwen bedrijfskleding hebben wij passende kledinguitgiftekasten in ons assortiment. Alle kleding uitgifte lockers zijn uitgerust met een centrale deur - bedoeld voor de beheerder - om de lockers bij te vullen voor de werknemers. De wasgoed kast is leverbaar in verschillende afmetingen, indelingen en kleuren. Informeer naar de uitgebreide mogelijkheden!

Praktische wasgoedkast van GHALA

Onze wasgoedkasten nemen weinig ruimte in beslag maar hebben toch een hoge opslagcapaciteit. En wasgoed kasten zijn uiterst efficiënt, zeker als de was gesorteerd wordt naar bijvoorbeeld wasvoorschrift of op kleur. Daar de was meteen gesorteerd wordt creëert u tijdswinst. De hoogwaardige poedercoating zorgt ervoor dat het oppervlak van de kasten duurzaam beschermd, slag- en krasvast is. U heeft de keuze uit vele kleurmogelijkheden en de wasgoedkasten worden gemonteerd geleverd. Wenst u meerdere wasgoedkasten te plaatsen? Dan zijn gelijksluitende sloten de oplossing en dit is zonder meerprijs leverbaar. Desgewenst kunnen wij de kasten voor u inhuizen, vraagt u ons naar de mogelijkheden. Kiezen voor de wasgoedkasten van GHALA is gewoon slim, ze zijn een efficiënte aanwinst voor uw facilitaire beheer! Wasgoedkasten bieden u de mogelijkheid om al het schone en vuile kleding te verzamelen en op te bergen.

Buiten wasgoedkasten hebben wij ook garderobekasten, lockerkasten en schoonmaakkasten in ons assortiment.

Search engine powered by ElasticSuite
Made by NAZZAU Copyright © 2022 GHALA Bedrijfsinrichtingen een handelsnaam van Scheeres Handelmaatschappij B.V.