Kunststof banken

Kunststof banken

Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Kunststof Zitbank K100-45
    Kunststof Zitbank K100-45
    Waardering:
    93%
    Vanaf € 105,27 € 87,00
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Kunststof banken

De kunststof banken van REA zijn uitermate geschikt voor de recreatieve sector en zorgsector. Het modulaire systeem is ideaal voor gebruik in vochtige ruimtes van zwembaden, sportaccommodaties, fitness-, zorg- en revalidatiecentra. De banken zijn ook uitermate geschikt voor het gebruik in sauna’s en watersportcentra. Het ophangen van kleding, tassen en jassen aan de kunststof haken wordt gecombineerd met een zitplek om om te kleden en uit te rusten. De banken zijn comfortabel, sterk, stevig en stabiel. De banken kunnen met Euro stelvoeten of met zwenkwielen geleverd worden. Als de banken verrijdbaar zijn kunt u deze eenvoudig verplaatsen naar een andere ruimte.

Hoogwaardig en duurzaam materiaal

De kunststof garderobebanken en zitbanken worden vervaardigd van hoogwaardig slagvast kunststof materiaal dat gemakkelijk schoon te maken is. De kunststof corrodeert niet, is splintervrij, cadmiumvrij, roest- en vochtbestendig en zeer hygiënisch. Daarnaast is het licht in gewicht maar toch enorm sterk, stevig en stabiel. De temperatuurbestendigheid is van -40°C tot + 80°C.
Het kunststof materiaal is ongelooflijk duurzaam waardoor de kunststof banken een ongekend lange gebruiksduur hebben. Het productieproces is overeenkomstig het kwaliteitszorgsysteem ISO 9001 . Het TÜV-certificaat is een extra waarborg voor beproefde zekerheid en veiligheid.

Maatvoering en eenvoudige montage

De banken zijn uitermate flexibel in maatvoering. Naast een grote verscheidenheid aan standaard maten kunnen de banken ook volgens uw eigen wensen geleverd worden. Zo kunt u de ruimte optimaal benutten. Maatwerk geeft overigens geen kostenverhoging en langere levertijden! De kunststof banken zijn erg eenvoudig in elkaar te zetten. Het opbouwen geschied binnen enkele minuten, zodat u snel gebruik kunt maken van de banken. Voor duurzame kunststof banken met een lange levensduur, aangenaam zitcomfort en een gunstige prijsstelling bent u bij GHALA aan het juiste adres. Wij hebben jarenlange ervaring met het inrichten van kleedkamers en wij helpen u graag met het maken van uw keuze.

Toepassingen kunststof banken

Naast de bovengenoemde omgevingen zijn de kunststof banken uitermate geschikt voor ruimtes waar chloor aanwezig is. Denk hierbij aan toepassingen bij zwembaden of omgevingen waar met chloor gereinigd moet worden. Daarnaast zijn de banken, vanwege de hygiënische eigenschappen, zeer goed inzetbaar in de zorgsector.

 

Made by NAZZAU Copyright © 2019 GHALA Bedrijfsinrichtingen een handelsnaam van Scheeres Handelmaatschappij B.V.