Budget garderobekasten

Mooie en betaalbare garderobekasten voor ieder budget vindt u hier bij GHALA.

Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Budget garderobekast 98055-22
    Garderobekast PICO
    Vanaf € 175,45 € 145,00
  2. PH 180-2.2
    Garderobekast Premium
    Vanaf € 114,95 € 95,00
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Betaalbare garderobekasten van GHALA

Bent u op zoek naar een mooie kledingkast, maar is uw budget niet toereikend of wenst u gewoon minder geld uit te geven? Bij GHALA koopt u online heel eenvoudig een goedkope kledingkast die past binnen ieder budget. Onze budgetvriendelijke stalen garderobekasten zijn precies goed voor een slaapkamer, maar ook perfect om een grote kleedruimte mee in te richten. Voor een ieder die niet al te veel geld wil of kan besteden. Ons assortiment budget-garderobekasten is tevens snel leverbaar. Afhankelijk van de ruimte die u heeft, of die de persoon die de kledingkast gebruikt nodig heeft, kunt u kiezen voor een bepaalde uitvoering. Wij hebben metalen kledingkasten met één hoge afdeling per persoon, zoals onze Premium garderobekast of een halfhoge afdeling per persoon zoals onze garderobekast Premium met 2 afdelingen boven elkaar . Onze budget-garderobekasten zijn voorzien van een kledingstang bovenin de kast, daaraan hangt u makkelijk en netjes uw kleding op. In een kledingkast met een lange afdeling per persoon zit bovenin nog een legplankje.

Groot aanbod goedkope kledingkasten

Een betaalbare stalen kledingkast kopen gaat niet alleen over hoeveel kleding er in opgeborgen kan worden. Hoe de sfeer van de ruimte is en hoeveel ruimte er beschikbaar is speelt ook een grote rol. Hiermee moet natuurlijk ook rekening worden gehouden bij het maken van een keuze. Nu lijkt het wellicht dat er niet veel keuze is in de uitvoering en uitstraling van onze budget-garderobekasten, maar niets is minder waar. Waar: de keuzemogelijkheden zijn niet onbeperkt maar ook bij onze goedkopere garderobekasten kunt u voldoende keuzes maken. We bieden verschillende afdelingsbreedtes aan en u kunt kiezen voor een enkele afdeling of meerdere afdelingen naast elkaar per kast. Tevens kiest u hoe de deuren uitgevoerd mogen worden: met ventilatiesleuven, met een gaatjespatroon of toch met gladde deuren. Aan de u (toch best ruime) keus!

Heeft u vragen over onze verschillende soorten budget-garderobekasten? Neem contact met ons op, we helpen u graag aan meer informatie. Ons telefoonnummer is +31 (0)55 368 9577 Whatsapp: +31 (0)6 177 106 40 en ons algemene emailadres is [email protected] 

Naast onze metalen budget-garderobekasten verkopen wij ook metalen budget-vakkenkasten en wellicht is een kijkje nemen op onze garderobekast sale pagina ook de moeite waard.

Made by NAZZAU Copyright © 2019 GHALA Bedrijfsinrichtingen een handelsnaam van Scheeres Handelmaatschappij B.V.