• Lockers, kleedkamer- & magazijninrichting
 • Grootste in Benelux
 • Advies op locatie
 • Sleutelservice +30.000 op voorraad
 • Professionele montageservice
Goedkope lockerkasten

Goedkope lockerkasten

Bent u op zoek naar een goedkope en degelijke vakkenkast of lockerkast voor een betaalbare prijs? Zoek dan niet verder: GHALA kan het leveren. Voor iedereen die geen zin heeft om veel geld uit te geven of dat gewoonweg niet kan, hebben wij goedkope lockerkasten in ons assortiment. Voordelige lockerkasten koopt u bij GHALA!

Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

 1. vakkenkast NH 180-2.8
  Vakkenkast met 4 vakken boven elkaar Premium
  • 4, 8 of 12 vakken
  • 300 of 400 mm afdelingsbreedte
  Vanaf € 235,10 € 284,47
 2. vakkenkast
  Vakkenkast met 5 vakken boven elkaar Premium
  • 5, 10 of 15 vakken
  • Aantrekkelijke prijs
  Vanaf € 259,01 € 313,40
 3. Goedkope vakkenkast met 8 of 12 deuren 98055-224 ghala
  Budget Vakkenkast met 4 vakken boven elkaar PICO
  • Levertijd 3-5 dagen
  • 256 kleurcombinaties
  • 8 of 12 vakken
  • 300 of 400 mm afdelingsbreedte
  Vanaf € 315,45 € 381,69
 4. Goedkope vakkenkast met 10 of 15 deuren 98055-225 ghala
  Budget Vakkenkast met 5 vakken boven elkaar PICO
  • Levertijd 3-5 dagen
  • 256 kleurcombinaties
  • 10 of 15 vakken
  • 300 of 400 mm afdelingsbreedte
  Vanaf € 366,03 € 442,90
per pagina

Veilige goedkope lockers kopen bij GHALA

Afsluitbare lockerkasten of vakkenkasten zijn een perfecte manier om te zorgen dat persoonlijke bezittingen netjes kunnen worden opgeborgen. Maar dat hoeft natuurlijk helemaal niet zo veel geld te kosten. GHALA goedkope lockerkasten zijn geschikt voor ieder klein budget en bieden toch een veilige opbergfunctie. De deuren zijn onder andere inliggend, dit houdt in dat de deuren binnen de romp van de kast liggen, en daardoor is het lastiger deze open te breken. Onze goedkope lockers zijn van goede kwaliteit, netjes afgewerkt en ze hebben een tijdloos design tegen een aantrekkelijke concurrerende prijs. De ideale goedkope oplossing voor het veilig opbergen van waardevolle zaken & kleding.

Groot aanbod nieuwe goedkope lockerkasten

Er is voldoende keus in de uitvoering en uitstraling van onze nieuwe budget-lockerkasten. We bieden verschillende afdelingsbreedtes aan en u kunt kiezen voor een enkele afdeling of meerdere afdelingen naast elkaar per kast. Tevens kiest u hoe de deuren uitgevoerd mogen worden: met ventilatiesleuven, met een gaatjespatroon of toch met gladde deuren. Een groot aantal verschillende beschikbare RAL-kleuren staan tot uw beschikking, en de goedkope lockers zijn geschikt voor vrijwel alle lockersloten die er op de markt verkrijgbaar zijn. Aan de u keus!

GHALA budget lockerkasten voor vele toepassingen

Onze goedkope lockers zijn multi-inzetbaar. Onze lockerkasten zijn geschikt voor zowel scholen als sportverenigingen, maar ook voor bedrijven. Of het nu in de kantooromgeving is of op de gang van een groot winkelbedrijf, deze goedkope lockerkasten passen altijd. Voor een school zijn ze ideaal om te gebruiken tijdens gymlessen of andere activiteiten waarbij geen persoonlijke spullen aan te pas hoeven te komen. Dit geldt ook voor bij sportverenigingen. Wanneer er een wedstrijd gespeeld wordt of er moet getraind worden kunnen in de lockers persoonlijke spullen bewaard worden. Hierdoor hoeven ze niet onbeveiligd en los in de tas in de kleedruimte te liggen, maar kunnen ze in een afgesloten lockerkast geplaatst worden. Mocht u een bedrijf hebben waarbij mobiele telefoons of andere technische persoonlijke apparaten niet toegestaan zijn vanwege veiligheidsredenen dan kunnen uw werknemers gebruik maken van de lockerkasten. Ze bergen hun persoonlijke spullen veilig op, waardoor ze er niet meer naar om te hoeven te kijken. Na werktijd openen ze de locker weer gemakkelijk. Voor uw magazijn inrichting hebben wij ook goedkope lockerkasten opgenomen in ons assortiment. Vakkenkasten zijn geschikt voor het opbergen van kleine onderdelenen gereedschap en het gescheiden houden van materialen.

Naast onze metalen budget-lockerkasten verkopen wij ook metalen budget-garderobekasten en wellicht is onze locker sale ook de moeite waard. Daar staan onze kasten die een tweedekans verdienen of in de aanbieding zijn!

Search engine powered by ElasticSuite
Made by NAZZAU Copyright © 2022 GHALA Bedrijfsinrichtingen een handelsnaam van Scheeres Handelmaatschappij B.V.