• Lockers, kleedkamer- & magazijninrichting
  • Grootste in Benelux
  • Advies op locatie
  • Sleutelservice +30.000 op voorraad
  • Professionele montageservice
Staande kapstokken

Staande kapstokken

De kapstok staat meestal in de gang of de hal, dus is de kapstok in de meeste huizen en kantoren één van de eerste dingen die gezien wordt. Voor een stijlvolle en opgeruimde hal en entree zowel thuis als op kantoor zijn GHALA staande kapstokken de uitstekende oplossing. Maar ze misstaan ook zeker niet in de directiekamer of lerarenkamer. Wij bieden voor ieder type interieur en gebruik een passende staande kapstok.

Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Staande kapstokken kopen

GHALA staande kapstokken zijn zeer geschikt voor in de hal, zowel thuis, maar ook in de hal van het bedrijf of op kantoor. Onze modern vormgegeven stalen kapstokken zijn hoogwaardig gepoedercoat en u heeft de keuze uit meerdere standaard kleuren. U kunt bij ons bijvoorbeeld heel eenvoudig een witte of een zwarte kapstok online bestellen, de staande kapstok past zo altijd bij uw inrichting. Onze GHALA metalen kapstok heeft een modern ontwerp en geeft uw hal, werkvloer of kantoor een stijlvolle uitstraling en laat bezoekers, gasten en klanten zich meteen welkom voelen.

Duurzame staande kapstok

Onze staande kapstok is gemaakt van kwalitatief en duurzaam materiaal en staat stevig op een ronde voetplaat, hierdoor gaat de metalen kapstok lang mee en is hij erg stabiel. Onze functionele kapstokken nemen weinig vloeroppervlakte in maar hebben desondanks een grote capaciteit. U heeft de keuze uit meerdere uitvoeringen: met kledingvriendelijke beukenhouten knoppen of RVS buizen met beukenhouten eindknoppen. Hier kunnen ook onze kledinghanger aan opgehangen worden. Onze kledinghangers zijn van zware kunststof en kunt u ook bij ons in de webshop vinden. Handig om jassen, colberts, sjaals, tassen en vesten op te hangen. Onze staande kapstokken zijn 1700 mm. hoog en zijn makkelijk in gebruik. Optioneel is de kapstok te voorzien van een handige parapluhouder. Dankzij de parapluhouder heeft u een handige verzamelplaats voor uw paraplu's en raakt u ze bovendien niet steeds kwijt. De parapluhouder bevindt zich onderaan de staande kapstok, zodat u uw grote paraplu's er rechtop in kunt zetten. Onze kapstokken worden geheel gemonteerd geleverd het is een kwestie van op de juiste plaats zetten en meteen gebruiken.

Bent u in plaats van een staande kapstok toch op zoek naar iets anders? Naast deze kapstokken hebben wij ook paraplubakken en wand garderobes in ons assortiment, kijkt u verder in onze webshop.

 

Search engine powered by ElasticSuite
Made by NAZZAU Copyright © 2022 GHALA Bedrijfsinrichtingen een handelsnaam van Scheeres Handelmaatschappij B.V.