• Lockers, kleedkamer- & magazijninrichting
 • Grootste in Benelux
 • Advies op locatie
 • Sleutelservice +30.000 op voorraad
 • Professionele montageservice
Verrijdbare stellingen

Verrijdbare stellingen

Verrijdbare stellingen bestelt u ook bij GHALA. Onze verrijdbare stellingkasten configureert u hier. Van verrijdbare stellingen voor ordners en laterale hangmappen tot verrijdbare archiefkasten voor archiefdozen en overige producten.

Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Verrijdbare stellingen voor ordners
  Verrijdbare stelling voor ordners
  • Verrijdbaar
  • Legborddiepte 300 mm.
  • 4 hoogtes en 2 breedtes
  Vanaf € 4.824,00 € 5.837,04
 2. Verrijdbare legbordstelling
  Verrijdbare legbordstelling voor A4 laterale hangmap
  • Verrijdbaar
  • Legborddiepte 370 mm.
  • T.b.v. laterale map
  • T.b.v. doos tot 370 mm. diep
  • 4 hoogtes en 2 breedtes
  Vanaf € 5.040,00 € 6.098,40
 3. Verrijdbare archiefkast
  Verrijdbare archiefkast voor archiefdozen
  • Verrijdbaar
  • Legborddiepte 400 mm.
  • T.b.v. Amsterdamse archiefdoos
  • T.b.v. doos tot 400 mm. diep
  • 4 hoogtes en 2 breedtes
  Vanaf € 5.120,00 € 6.195,20
 4. Verrijdbare magazijnstellingen 5 legborden per veld 1830 mm. zink
  Verrijdbare magazijnstelling
  • Verrijdbaar
  • Legborddiepte 450, 500 en 600 mm.
  • 4 hoogtes en 2 breedtes
  Vanaf € 5.194,00 € 6.284,74
per pagina

Veelzijdige verrijdbare stelling kopen

De metalen verrijdbare stellingen van GHALA zijn verkrijgbaar in vier verschillende uitvoeringen; als verrijdbare stellingen voor ordners, als verrijdbare legbordstellingen voor laterale hangmappen, als verrijdbare archiefkasten voor archiefdozen en als verrijdbare magazijnstellingen. De verrijdbare stellingen voor ordners hebben allemaal een legborddiepte van 300 mm., de verrijdbare legbordstellingen voor laterale hangmappen hebben een diepte van 370 mm. welke geschikt zijn voor hangmappen met een spoorbreedte van 330 mm. De verrijdbare archiefkasten hebben een legborddiepte van 400 mm. en zijn geschikt voor alle (ook de Amsterdamse) archiefdozen. De verrijdbare magazijnstellingen zijn beschikbaar in drie dieptes tw: 450, 500 en 600 mm. Voor al uw kleine producten in het magazijn tot en met Euronorm bakken. Alle verrijdbare stellingen op deze site zijn verkrijgbaar in vier verschillen hoogtes, 1.830, 1.950, 2.190 en 2.550 m. Op verzoek leveren wij ook hogere uitvoeringen. De breedte van de stellingen is 1 x 1.000 of 2 x 1.000 mm, maar wij kunnen deze stellingen leveren tot een breedte van 11.000 mm.

Solide en veilige stalen verrijdbare opbergrekken

Onze metalen Verrijdbare stellingkasten blinken uit door de solide samenstelling en onze verrijdbare metalen verrijdbare stellingen hebben een goede afwerking. De metalen legborden zijn zowel aan de voor- als achterzijde drie maal omgezet waardoor het legbord aan de onderzijde geen scherpe uitstekende randen heeft. Een ander sterk voordeel van de metalen verrijdbare reken van GHALA is dat de legbordhaakjes in het legbord vallen. Hierdoor is het onmogelijk dat u bijvoorbeeld uw archiefstukken, of producten bij het in- en uitnemen beschadigd. Ook persoonlijk letsel aan bijvoorbeeld de handen wordt hiermee voorkomen. 

Toepassing metalen verrijdbare stellingkast

Onze verrijdbare rekken zijn uitermate geschikt voor zakelijk gebruik, als archiefstelling voor de opslag van ordners en (Amsterdamse) archiefdozen. Het ophangen van laterale hangmappen met een spoorbreedte van 330 mm kan ook onder 1 van onze standaard legborddieptes van 370 mm diep. Zo ziet u dat onze verrijdbare metalen stellingkasten uitermate geschikt zijn voor toepassingen binnen archief of kantoor. Voor magazijnen en bibliotheken leveren wij metalen verrijdbare magazijnstellingen en verrijdbare bibliotheekstellingen met voor elke toepassing passende hoogtes en dieptes. De magazijnstellingen zijn leverbaar in hoogtes tot maar liefst 4710 mm. Bij de bibliotheekrekken worden de legborden meestal geleverd in geëpoxeerde uitvoering. Daarnaast is het mogelijk om de jukken/staanders van de bibliotheekstellingen te sluiten, waardoor de boeken niet tussen de jukken door kunnen vallen. Tevens zijn onze verrijdbare metalen magazijnstellingen met Euronorm bakken een interesante optie. Deze bakkenstelling is ideaal voor in het magazijn.

Fabricage van metalen verrijdbare stellingen

Al onze verrijdbare metalen rekken worden gefabriceerd in de fabriek in Duitsland bij Zambelli en de productie vindt plaats onder ISO 9001. Daarnaast is ook de milieunorm ISO 14001 in het bezit. De verrijdbare metalen stellingen worden door ons in het groot ingekocht, waardoor wij deze voordelig kunnen aanbieden. Naast de verrijdbare uitvoering zijn deze metalen stellingkasten ook in een statische of stationaire uitvoering verkrijgbaar. Deze verrijdbare stellingkasten lopen over een railsysteem. De Verrijdbare metalen magazijnstellingen van GHALA zijn een welkome aanvulling op het gehele assortiment, het zijn de stellingen waar u al tijden naar op zoek bent! Alle aangeboden verrijdbare stellingen zijn inclusief plaatsing & montage.

Verschillende verrijdbare stellingkasten online bestellen

De sterke basisversies van onze verrijdbare stellingkasten presenteren wij hier op onze site van GHALA. Wij kunnen ons voorstellen dat u zelf speciale wensen heeft of een grotere opstelling zou wensen. In dat geval maken wij graag een afspraak bij u op locatie. Daarna maken wij op offertebasis graag een voorstel voor onze verrijdbare (magazijn) stellingen. De getoonde verrijdbare stellingkasten zijn uitermate geschikt als magazijnstelling of voor het opbergen van archieven, boeken of ander materiaalopslag. Naast de professionele toepassing binnen archiefruimtes, archiefbewaarplaatsen en magazijnen plaatsen wij de ruimtebesparende verrijdbare stellingen op alle plaatsen waar ruimte een probleem is. 

Inmeten en montage van verrijdbare stellingkasten

Verrijdbare stellingen worden altijd door ons geplaatst. Vooraf is het dan ook van het grootste belang dat de maatvoering van de verrijdbare stellingen passen binnen de door u beoogde ruimte. Graag voorkomen wij fouten en daarom meten wij voor de levering de ruimte bij u in. Daarna maken wij een afspraak met u omtrent de levering en montage. Bij de prijzen van de verijdbare stellingen is de montagen altijd inbegrepen. Wilt u dat wij vooraf de ruimte nameten en daarna een offerte maken, dan maken wij graag een afspraak met u. Één van onze adviseurs komt dan bij u langs en geeft u op locatie advies over de meest optimale inrichting. Via telefoon, Whatsapp, mail of online-chat zijn wij bereikbaar. Gebruik hiervoor de button "klantenservice" bovenaan de pagina (naast de vlag) of maak gebruik van het contactformulier.

Indien u liever statische kunststof stellingkasten of statische houten stellingkasten zoekt dan leveren wij die uiteraard ook!

 

Search engine powered by ElasticSuite
Made by NAZZAU Copyright © 2022 GHALA Bedrijfsinrichtingen een handelsnaam van Scheeres Handelmaatschappij B.V.