• Lockers, kleedkamer- & magazijninrichting
  • Grootste in Benelux
  • Advies op locatie
  • Sleutelservice +30.000 op voorraad
  • Professionele montageservice
Milieukasten

Milieukasten

Hier vindt u onze veilige en afsluitbare milieukasten, deze zijn geschikt voor het opbergen van verpakte milieubelastende stoffen. Wij verkopen degelijke milieukasten van Duits fabricaat, perfect voor het opslaan van diverse waterverontreinigende stoffen. Onze milieukasten worden veel gebruikt bij werkplaatsen, scholen, laboratoria, landbouwbedrijven, productie centra etc.

Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina

Milieukasten van GHALA

Alle chemicaliën moeten in een milieukast of veiligheidskast opgeborgen worden. Denk daarbij aan (niet-brandbare) milieuschadelijke en giftige stoffen zoals oliën, gewasbeschermingsmiddelen, lijmen, verven en poetsmiddelen. Milieukasten zijn ontworpen voor de veilige opslag van gevaarlijke stoffen en moeten voldoen aan specifieke voorwaarden. Ze zijn voorzien van legborden met polyethyleen of verzinkte lekbakken, afsluitbare deuren en ventilatievoorzieningen. De milieukast wordt geheel gemonteerd geleverd en is vlot klaar voor gebruik. Door gevaarlijke stoffen achter slot en grendel op te slaan, wordt de veiligheid in het pand direct vergroot. U vindt bij ons de meest geschikte milieukasten voor een veilige werkomgeving.

Veilige milieukast kopen

Onze milieu kast is geschikt voor veilige opslag volgens de regelgeving over het afgegrendeld bewaren van chemicaliën, giftige stoffen en andere materialen op werkterreinen. Om ongelukken te voorkomen bergt u de gevaarlijke stoffen op in een hiervoor geschikte milieukast en vergroot zo de veiligheid op de werkvloer. De belangrijkste eis aan een milieukast is de lekbak, zodat bij een lekkage de gevaarlijke stoffen opgevangen worden. Daarnaast is het belangrijk dat de milieu kast afsluitbaar is voor onbevoegden. De milieukast met een gelaste, sterke staalconstructie met verstelbare legborden heeft een hoog draagvermogen en de opvangbakken hebben een groot opvangvolume. De ventilatie openingen in de deuren zorgen voor voldoende circulatie van de lucht. De milieukast beschikt over stelpootjes om de kast recht te kunnen zetten op de grond én heeft een centrale vergrendeling middels een geïntegreerde handgreep.

Buiten onze veilige milieukasten kunt u ook een brandbeveiligde kast of gasflessenwagens bij ons bestellen.

Search engine powered by ElasticSuite
Made by NAZZAU Copyright © 2022 GHALA Bedrijfsinrichtingen een handelsnaam van Scheeres Handelmaatschappij B.V.