Ladekasten

Ladekasten

Ondanks de digitaliserering van tegenwoordig zijn er nog steeds papieren documenten, dossiers, patientendossiers, werktekeningen, bouwtekeningen, bestektekeningen en gedrukte foto’s in omloop. Hier vindt u een uitgebreid assortiment stalen ladekasten, kaartenkasten, hangmappenkasten, dossierkasten en tekeningladekasten om het papierwerk in op te bergen en te archiveren.

Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Tekeningladekast
  Tekeningladekast TEKA
  Vanaf € 355,00 € 429,55
 2. hangmappenkast gesloten bodem
  Hangmappenkast 600 diep
  Vanaf € 422,00 € 510,62
 3. Tekeningladekast met ladevergrendeling
  Tekeningladekast met ladevergrendeling
  • A1 of A0 formaat
  • Stapelbaar
  • Standaard neerhouder
  • Diverse accessoires
   
   
   
  Vanaf € 665,00 € 804,65
 4. hangmappenkast
  Hangmappenkast C2000 Acurado
  Vanaf € 198,00 € 239,58
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Ladekasten

Het zijn onze voordelige oplossingen voor de “klassieke” archieftaken. Onze ladekasten en dossierkasten zijn centraal afsluitbaar verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen: met verschillend aantal laden, ladehoogtes en kleuren. De ladekasten hebben indelingen voor DIN A4-hangmappen, kaarten A3, A4, A5 en A6. Maar ook voor uw verzameling Cd’s en Dvd’s hebben we de passende ladekast zodat u deze overzichtelijk op kunt bergen.

Tekeningladekasten

Onze universele tekeningladekasten zijn geschikt voor het opbergen van posters, grafisch drukwerk en werktekeningen, voor eigenlijk alles wat plat is. De formaten A0 en A1 bergt u zonder moeite netjes op. De grote ladekasten van Ghala zijn van metaal en leverbaar in vele uitvoeringen. De tekeningladekasten zijn leverbaar in twee formaten: Als universele tekeningladekast in het maximale formaat A1 of als groot formaat tekeningkast in het formaat A0. De tekeningladekasten zijn verkrijgbaar in 2 hoogtes en iedere hoogte is naar keuze uit te voeren met 3, 5, 8 of 10 laden boven elkaar.

Wenst u kleinere formaten op te bergen? Dat is ook geen probleem, we leveren passende vakverdelers. Er is keuze uit normale of dubbele ladefronthoogtes en de tekeningladekasten zijn stapelbaar. Met een passende sokkel of afdekblad is het plaatje compleet. Met uw hangmappen en tekeningen overzichtelijk en netjes opgeborgen kunt u efficiënt aan het werk en heeft u al uw belangrijke documenten en kantoorbenodigdheden binnen handbereik. Zo benut u uw atelier, kantoor, zolder en werkruimte op een effectieve manier. Ghala biedt ladekasten met een lange levensduur en van hoogwaardige kwaliteit.

 

Made by NAZZAU Copyright © 2019 GHALA Bedrijfsinrichtingen een handelsnaam van Scheeres Handelmaatschappij B.V.