Ladekasten

Ladekasten

Tekening Ladekasten formaat A1 en A0

De grote ladekasten van Ghala zijn van metaal en leverbaar in vele uitvoeringen. De tekeningladekasten zijn leverbaar in twee formaten: Als universele tekeningladekast in het maximale formaat A1 of als groot formaat tekeningkast in het formaat A0. De tekeningladekasten zijn verkrijgbaar in 2 hoogtes en iedere hoogte is naar keuze uit te voeren met 3, 5, 8 of 10 laden boven elkaar.

 

Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Tekeningladekast A0 en A1
    Tekeningladekast A0 en A1
    Vanaf 804,65 € 665,00 €
  2. 12434-311
    Stalen hangmappenkast C 2000 Acurado
    Vanaf 239,58 € 198,00 €
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Ladekasten

Ondanks de digitaliserering van tegenwoordig zijn er nog steeds papieren documenten, dossiers en gedrukte foto’s in omloop. In onze webshop vindt u een uitgebreid assortiment stalen ladekasten, kaartenkasten, hangmappenkasten, dossierkasten en tekeningladekasten. Het zijn onze voordelige oplossingen voor de “klassieke” archieftaken. Onze ladekasten en dossierkasten zijn centraal afsluitbaar verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen: met verschillend aantal laden, ladehoogtes en kleuren. De ladekasten hebben indelingen voor DIN A4-hangmappen, kaarten A3, A4, A5 en A6. Maar ook voor uw verzameling Cd’s en Dvd’s hebben we de passende ladekast zodat u deze overzichtelijk op kunt bergen.

Onze universele tekeningladekasten zijn geschikt voor het opbergen van posters, grafisch drukwerk en werktekeningen, voor eigenlijk alles wat plat is. De formaten A0 en A1 bergt u zonder moeite netjes op. Wenst u kleinere formaten op te bergen? Dat is ook geen probleem, we leveren passende vakverdelers. Er is keuze uit normale of dubbele ladefronthoogtes en de tekeningladekasten zijn stapelbaar. Met een passende sokkel of afdekblad is het plaatje compleet. Met uw hangmappen en tekeningen overzichtelijk en netjes opgeborgen kunt u efficiënt aan het werk en heeft u al uw belangrijke documenten en kantoorbenodigdheden binnen handbereik. Zo benut u uw atelier, kantoor, zolder en werkruimte op een effectieve manier. Ghala biedt ladekasten met een lange levensduur en van hoogwaardige kwaliteit.

 

Made by NAZZAU Copyright © 2019 GHALA Bedrijfsinrichtingen een handelsnaam van Scheeres Handelmaatschappij B.V.