• Lockers, kleedkamer- & magazijninrichting
 • Grootste in Benelux
 • Advies op locatie
 • Sleutelservice +30.000 op voorraad
 • Professionele montageservice
Dollies

Dollies

Met een dollie is zwaar tillen verleden tijd. Verplaats al uw goederen en zendingen, kratten of verhuisdozen eenvoudig en snel met een dollie. GHALA heeft vele soorten kleine transportmiddelen in het assortiment. De dollie komt geheel klaar voor gebruik bij u aan: het is een kwestie van uitpakken en wegrijden!

Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. dolly Euronorm bakken
  Dolly voor Euronorm bakken
  Vanaf € 42,50 € 51,43
 2. Dolly
  Dolly ABS voor Euronorm bak 600 x 400 mm
  • Draagvermogen 250 kg
  • Keuze uit 5 kleuren
  Vanaf € 104,39 € 126,31
per pagina

Dollies kopen

Een transport dolly is een klein verrijdbaar plateau of onderstel en wordt ook wel hondje of transportdollie genoemd. De dolly bestaat uit een bodemplaat en 4 wielen. Ze zijn heel handig voor het verplaatsen van zware dingen zoals kratten en dozen en nemen u veel zwaar tilwerk uit handen. Dollys worden veel gebruikt in de levensmiddelenindustrie en in magazijnen waar veel met plastic kratten wordt gewerkt. Door de zwenkwielen manoeuvreert de dolly eenvoudig en is hij moeiteloos te verplaatsen. Onze dollies hebben een hoog draagvermogen en wielen met een breed rubber loopvlak. De dolly is ideaal voor gebruik op harde en onregelmatige ondergronden zoals asfalt, klinkers en tegels. Of binnenshuis in ruimtes met veel obstakels zoals drempels of roostervloeren.

Euronorm dolly

Met de dollies kunnen Euronorm bakken eenvoudig verplaatst worden. De Euronorm is een gestandaardiseerde maatvoering voor kunststof bakken. Deze maatvoering wordt in heel Europa gebruikt. Alle Euronorm-bakken zijn gebaseerd op de basismaat 600 x 400 mm. De dolly is een praktisch verrijdbaar onderstel voor Euro-stapelbakken. Euro-stapelbakken passen precies op de bodemplaat van de dollie en deze is uitgevoerd met randen om te voorkomen dat de bakken wegglijden tijdens het verrijden.

Kunststof dolly voor hygiëne

Conform de HACCP hygiëneregels is het niet toegestaan om kunststof kratten met levensmiddelen direct op de werkvloer te plaatsen. De kunststof dolly biedt dan uitkomst. Niet alleen voorkomt de dolly direct contact met de werkvloer, ook kan de stapel kratten eenvoudig en op een ergonomisch verantwoorde manier verplaatst worden. Hiermee is het praktisch en ergonomisch verantwoord verplaatsen van kunststof bakken een eenvoudige handeling. Onze dollies zijn leverbaar in diverse kleuren, daardoor is het eenvoudig om de goederenstromen binnen uw bedrijf visueel te scheiden.

Aanbod dollies van GHALA online

Voor dollies bent u bij GHALA aan het juiste adres. Naast transport dollies biedt GHALA ook transportrollers en steekwagens aan als verrijdbare onderstellen. Transportrollers en steekwagens zijn niet alleen geschikt voor het vervoeren van kunststof bakken, ook dozen kun hier goed op vervoerd worden. Bovendien zijn transportrollers en steekwagens beter geschikt voor extern transport dan de kunststof dolly’s.

Search engine powered by ElasticSuite
Made by NAZZAU Copyright © 2022 GHALA Bedrijfsinrichtingen een handelsnaam van Scheeres Handelmaatschappij B.V.