• Lockers, kleedkamer- & magazijninrichting
  • Grootste in Benelux
  • Advies op locatie
  • Sleutelservice +30.000 op voorraad
  • Professionele montageservice
Schoonmaakkasten

Schoonmaakkasten

Schoonmaakartikelen, bezems, dweilen, emmers en overige poetsmiddelen bergt u op in onze schoonmaakkasten. Onze bezemkasten zijn multifunctioneel voor veelzijdige inzet binnen uw bedrijf. Als poetskast of voor het opbergen van andere benodigdheden zijn schoonmaakkasten uitermate geschikt. Bekijk hier ons aanbod.

Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Schoonmaakkast kopen

Een bezem, dweil, stofzuiger en overige schoonmaakmiddelen netjes en afgesloten opruimen gebeurt in een schoonmaakkast. Deze schoonmaakkast is een stevige stalen kast welke voorzien is van legborden en hanghaken, voor het ophangen van schorten, jassen, bezems en dweilen. De schoonmaakkasten zijn leverbaar in verschillende afmetingen waardoor u eenvoudig zelf bepaalt welk formaat bij uw beschikbare ruimte past. Door de stevige stalen constructie kunnen de schoonmaakkasten tegen een stootje, onze schoonmaakkasten zijn uiterst duurzaam in gebruik. De bezemkasten zijn voorzien van een cilinderslot zodat onbevoegden niet bij de schoonmaakspullen kunnen. GHALA biedt u een aantal zeer degelijke schoonmaak-en bezemkasten. Onze schoonmaakkasten zijn ontworpen voor dagelijks gebruik waarmee u uw schoonmaakspullen centraal op één plek bewaart en u de rest van de ruimte opgeruimd houdt.

Multifunctionele schoonmaakkast

Een schoonmaakkast is een goede oplossing om alle schoonmaakspullen netjes en overzichtelijk op te ruimen. De multifunctionele schoonmaak kast is niet meer weg te denken uit de meeste bedrijven. De garderobekast kan gebruikt worden als schoonmaakkast, maar ook voor het opbergen van bedrijfskleding of andere benodigdheden. Zowel de deur als de kast zijn uit staal vervaardigd. De naar elkaar toedraaiende deuren die verstevigd zijn, sluiten met een cilinderslot in de rechterdeur gezamenlijk af. In de schoonmaakkast bevinden zich aan de linkerzijde 4 legborden en een ingekorte scheidingswand, waaronder u aanvullende ruimte heeft voor emmers, een stofzuiger, of andere grotere poetsmiddelen. Aan de rechterkant bevindt zich een stang met haken: daar kunt u zowel schoonmaakkleding als een mop of bezems aan ophangen.

Buiten schoonmaakkasten hebben wij ook garderobekasten, wasgoedkasten en materiaalkasten in ons assortiment.

Search engine powered by ElasticSuite
Made by NAZZAU Copyright © 2022 GHALA Bedrijfsinrichtingen een handelsnaam van Scheeres Handelmaatschappij B.V.