• Lockers, kleedkamer- & magazijninrichting
  • Grootste in Benelux
  • Advies op locatie
  • Sleutelservice +30.000 op voorraad
  • Professionele montageservice
RFID sloten

RFID sloten

RFID sloten zijn handig voor overzicht  zonder administratieve rompslomp. Met RFID sloten heeft u u geen papieren sleutelmanagement voor uw lockers en bent u klaar voor de toekomst. RFID sloten zijn altijd interessant voor u. Onze RFID sloten zijn uitermate geschikt voor publieke instellingen en openbare gebouwen zoals zwembaden, sporthallen, scholen, universiteiten, fitnesscentra en recreatiecentra. Maar ook voor winkels, winkelcentra, beurzen, bibliotheken en ziekenhuizen. Hier vindt u onder andere onze Digilock RFID sloten.

Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

RFID sloten van GHALA

Het gebruik van een RFID slot is een goede manier om de toegang tot een locker zo veilig mogelijk te maken. RFID heeft dus iets te maken met toegangscontrole en het openen van lockers. De afkorting RFID staat voor Radio Frequency IDentification. Het principe van het openen van een lockerdeur met een tag, druppel of pasje is gebaseerd op deze RFID technologie. De tag bevat een RFID-chip met een identificatiecode. Deze code kan via radiosignalen worden uitgelezen. Op deze kleine chip kan veel informatie worden opgeslagen. Door de druppel, tag of het pasje bij de lezer te houden wordt de informatie gelezen. De toegangsrechten van de gebruiker worden gecontroleerd, vervolgens gaat er een seintje naar het elektrische lockerslot en gaat deze open of wordt de toegang geweigerd. Dankzij de snelheid van RFID gebeurt dit binnen een milliseconde. Lockers met RFID sloten kunnen gebruikt worden bij sportscholen, op scholen en onderwijsinstellingen, bij bedrijven, ziekenhuizen en kantoorpanden. Maar ook in wellnesscentra, ski resorts, golfclubs en hotels.

Veilige RFID sloten voor lockers en kluisjes

Een RFID lockerslot biedt hoge veiligheid en comfort voor kluisjes en kasten met behulp van nabijheid RFID dragers (RFID keycards, polsbandjes, enz.) in plaats van ongemakkelijke losse sleutels die (kostbaar) onderhoud vereisen. De elektronische componenten, het vergrendelmechanisme en het batterijpakket bevinden zich allemaal aan de binnenzijde van het slot en in de locker om de veiligheid te verhogen en manipulatie of vandalisme te vermijden. Een locker met een RFID slot heeft drie belangrijke voordelen. Ten eerste is er het gemak en de gebruiksvriendelijkheid. Daarnaast is RFID veel moeilijker om te vervalsen dan veel andere beveiligingstechnieken. En bovendien wordt RFID niet aangetast door externe invloeden, denk aan vervuiling of weersomstandigheden als regen, sneeuw of wind. De RFID sloten zijn eenvoudig te installeren op bestaande kasten zonder bekabeling en hebben een batterij met een lange levensduur. Door uw kasten te refurbishen zijn ze weer helemaal up to date.

RFID sloten integreren in uw toegangsbeheersysteem

De elektronische sloten kunnen geïntegreerd worden in het bedrijfsmatige sleutelbeheer/toegangsbeheersysteem. Bedrijfsmatig verstrekte toegangspassen kunnen tevens als toegang van een locker dienen. Mifare-passen zijn daarin een optie. Tevens kunnen de elektronische sloten centraal aangestuurd worden. Een systeem dat veel teruggezien wordt in zwembaden waar de polsbandjes met chip toegang tot de kluisjes geeft. Wij leveren ook standalone elektronische pincode- en RFID sloten. Er zijn legio mogelijkheden. Toepassing van lockermanagementsystemen vraagt een uitgebreide voorbereiding en contact om uw eisen en wensen helder te krijgen. Neemt u contact met ons op voor een vrijblijvend en informatief gesprek!

 

DigiLink Netwerk Management Systeem

De nieuwe oplossing voor sloten met Bluetooth, die in combinatie met router/controller en tablet, op afstand beheerd kunnen worden. Combineer de flexibiliteit van de Versa slot-serie met het Digilink management op afstand. Dit draagt bij aan veiligheid van persoonlijke bezittingen van uw organisatie. Cloud Based netwerk applicatie voor installatie ongeacht de locatie waar u zich bevindt.

Gantner BLE slot GL7P

Elektronisch RFID slot voorzien van BLE (Bluetooth Low Energy). Modern vormgegeven, robuust met witte behuizing. Dit met 1 hand te bedienen RFID slot is eenvoudig in gebruik en te programmeren. Het Gantner BLE GL7P slot is voor zowel de beheerder als gebruiker een prettig slot.

Gantner GAT ECO SIDE LOCK BLE

Elektronisch RFID slot voorzien van BLE (Bluetooth Low Energy). Dit Gantner GAT ECO SIDE LOCK BLE-slot is de ideale oplossing voor een rendabel, veilig en intuïtief elektronisch lockersysteem, zonder bekabeling, waarin persoonlijke bezittingen veilig opgeborgen kunnen worden. Daar het slot volledig in de locker is ingebouwd ontstaat een strakke en vlakke uitstraling zonder uitstekende delen op de deur. Zo is het slot bestand ook tegen vandalisme en voldoet het aan de hoge esthetische eisen.

Vanaf nu kunt u al uw beveiligde opslagoplossingen draadloos verbinden om de efficiëntie te verhogen en oplossingen naadloos met elkaar te integreren. Onze nieuwste aanwinst DigiLink biedt u de tools om uw Vera elektronische sloten op afstand te beheren. 

 

Search engine powered by ElasticSuite
Made by NAZZAU Copyright © 2022 GHALA Bedrijfsinrichtingen een handelsnaam van Scheeres Handelmaatschappij B.V.