• Lockers, kleedkamer- & magazijninrichting
  • Grootste in Benelux
  • Advies op locatie
  • Sleutelservice +30.000 op voorraad
  • Professionele montageservice
Vrijstaande zitbanken

Vrijstaande zitbanken

Vrijstaande zitbanken op te plaatsen naast uw lockers in uw kleedruimte. Vrijstaande zitbanken maken wij zelf. Stel uw eigen vrijstaande zitbank samen of neem contact met ons en wij nemen samen uw wensen door.

Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Vrijstaande zitbanken

Een handige plek om even te kunnen zitten, een tas neer te zetten of van schoenen te verwisselen. Een mooie zitbank is must in de kleedkamer, garderobe en hal. Vrijstaande zitbanken van GHALA zijn hiervoor de ideale invulling. Eventueel te gebruiken in combinatie met een kapstok of als ruimteverdeler. Makkelijk daar neer te zetten waar het nodig is, maar ook zo weer weg te halen en ergens anders te plaatsen. U kunt de ruimte steeds weer opnieuw indelen en u blijft flexibel.

Onze vrijstaande zitbanken en hebben comfortabele zithoogte en een tijdloos design. Wij leveren meerdere uitvoeringen: van een basisuitvoering met of zonder schoenenrooster tot hoogwaardige designs. Uitgevoerd in vochtbestendig blank gelakt beukenhout en hoogwaardig gepoedercoat staal, of in HPL eventueel in combinatie met RVS of leer. U kunt bij GHALA altijd de juiste vrijstaande zitbank vinden! Vrijstaande zitbanken van GHALA zijn uitgevoerd in een functioneel ontwerp om op een eenvoudige wijze zitplaatsen te creëren daar waar er behoefte aan is. Onze stabiele vrijstaande zitbanken worden veelvuldig gebruikt op scholen, kinderdagverblijven, sportverenigingen, sporthallen en in werkplaatsen. Voor mooie, goed afgewerkte en duurzame vrijstaande zitbanken met een hoog zitcomfort bent u bij GHALA aan het juiste adres.

Onze onderhoudsvrije en makkelijk te reinigen vrijstaande zitbanken zijn leverbaar in meerdere vaste maten, maar wij leveren ook maatwerk. Qua gewenste lengte is echt alles mogelijk bij GHALA, een deel van onze vrijstaande zitbanken maken wij namelijk geheel voor u op maat. De beschikbare ruimte kan zo optimaal mogelijk gebruikt worden. “Maatwerk geeft zeker een hoge prijs en een lange levertijd!” Nee hoor, niet bij GHALA! Vraagt u ons naar de mogelijkheden. Onze zitbanken leveren wij geheel gemonteerd bij u af zodat ze meteen in gebruik genomen kunnen worden!

Search engine powered by ElasticSuite
Made by NAZZAU Copyright © 2022 GHALA Bedrijfsinrichtingen een handelsnaam van Scheeres Handelmaatschappij B.V.