Doorzichtige lockers

Doorzichtige lockers

Met het gebruik van transparante lockers kunnen persoonlijke spullen veilig worden opgeborgen en is er snel zicht op de inhoud. Transparante lockers zijn geschikt voor evenementen, onderwijs en openbare gelegenheden. Bekijk hieronder ons ruime assortiment doorzichtige lockers.

Tonen als Foto-tabel Lijst

13 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

13 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Tijdbesparing door opbergen in onze transparante lockers

Snel overzicht hebben wat er in een locker opgeborgen is, dat heeft u met onze lockers met transparante deuren. Kluisjes hoeven niet altijd meer geopend te worden als de conciërge, beveiliger of beheerder wil weten wat de gebruiker in zijn of haar kluis heeft gelegd. De tijd die de controle van de kluizen in beslag neemt om te kijken of de lockers ook echt helemaal leeg zijn na een evenement, schooldag of werkdag wordt zo veel korter. Transparante lockers leveren tijd op!

Transparante lockers en visuele controle 

Met doorzichtige lockers wordt het verkeerd gebruik van lockers ook ontmoedigd. De lockerkasten worden meestal gebruikt om allerlei persoonlijke spullen in op te bergen, zoals jassen, tassen, sporttassen, schooltassen of rugzakken. Soms ligt er iets ongepasts in. Bij sommige instellingen, bedrijven of scholen doen zich situaties voor waarbij een beheerder, conciërge of beveiliger continu zicht wil houden op de spullen die in de lockers liggen, zonder een locker te hoeven openen. Met onze doorzichtige lockers kan de inhoud van de lockers visueel gecontroleerd worden.

Transparante lockers kopen bij GHALA

Alle doorzichtige lockers zijn mooi geprijsd en online aan te schaffen. Wij geven u graag deskundig advies over de voor u geschikte doorzichtige lockers. Heeft u een groot aantal lockers met transparante deuren nodig? Vraag snel een gratis offerte aan! De transparante lockers worden standaard uitgerust met een cilinderslot maar kunnen ook worden voorzien van een elektronisch slot. Op die manier kunnen meerdere personen gebruikmaken van de lockers. Iedere gebruiker gebruikt zijn eigen, persoonlijke code, waardoor er geen tussenpersoon meer nodig is voor het sleutelbeheer. Geschikt voor onder andere winkels, stations, shoppingcentra, supermarkten, stations en scholen. 

Naast doorzichtige lockers kunt u bij GHALA ook terecht voor andere soorten lockers en kasten. Wij hebben tevens stellingkasten en kapstokken in ons assortiment.

Made by NAZZAU Copyright © 2021 GHALA Bedrijfsinrichtingen een handelsnaam van Scheeres Handelmaatschappij B.V.