• Lockers, kleedkamer- & magazijninrichting
  • Grootste in Benelux
  • Advies op locatie
  • Sleutelservice +30.000 op voorraad
  • Professionele montageservice
Pakketwagens

Pakketwagens

GHALA pakketwagens nemen u het zware en vermoeiende tilwerk uit handen. Met een pakketwagen kunt veel en zware pakketten of andere goederen en materialen veilig en eenvoudig verplaatsen. Onze pakketwagens zijn ideaal voor in de winkel, in het magazijn of in de postkamer, op de beurs of in de horeca.

Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Functionele pakketwagens kopen

Als er meerdere spullen in één keer verplaatst moeten worden kunt u er voor kiezen om hiervoor een pakketwagen te gebruiken. Onze pakketwagen met gaaswanden heeft een ruime afmeting en dankzij de 4 wanden worden de pakketten en goederen goed beschermd. Hierdoor is de pakketwagen zowel in een magazijn als in een postkantoor ideaal. Onze pakketwagens zijn erg handig om post, dozen, en losse pakketten en pakketjes te sorteren, stapelen en ergonomisch te verplaatsen. Bij ontvangst en versturen van pakketten zijn onze pakketwagens een functioneel hulpmiddel om snel en efficiënt te kunnen werken en te verwerken. De pakketwagens met gaaswanden met hoog draagvermogen worden compact aangeleverd en zijn eenvoudig te monteren. Zo kunt u snel van deze pakketwagens gebruik maken. Onze kunststof materiaalwagen met 3 compartimenten is geschikt voor het opbergen van zwemhulp of andere speel- en sportmaterialen.

Veelzijdige pakketwagens van GHALA

U komt pakketwagens op veel plaatsen tegen, het is namelijk een veelzijdig transportmiddel. U ziet ze niet alleen op postkantoren, maar ook in het magazijn, de winkel, op beurzen en in de horeca. Voor het ergonomisch en snel vervoeren van pakketten en andere zware spullen is een pakketwagen echt ideaal. Er kunnen tevens dozen of losse pakketjes in gestapeld worden en de pakketwagen kan als tijdelijke opslag gebruikt worden.

In onze webshop bestelt u eenvoudig uw handige pakketwagen. Komt u er niet uit? Neemt u dan contact met ons op, wij helpen u bij het vinden van het juiste interne transportmiddel. Naast onze pakketwagens hebben wij ook kastwagens, houten stellingkasten en metalen rekken in ons assortiment.

Search engine powered by ElasticSuite
Made by NAZZAU Copyright © 2022 GHALA Bedrijfsinrichtingen een handelsnaam van Scheeres Handelmaatschappij B.V.