• Lockers, kleedkamer- & magazijninrichting
 • Grootste in Benelux
 • Advies op locatie
 • Sleutelservice +30.000 op voorraad
 • Professionele montageservice
Postvakkenkasten

Postvakkenkasten

Postvakkenkasten zijn binnen uw organisatie de ideale oplossing. Post kan makkelijk en snel verdeeld en uitgegeven worden door middel van een GHALA postvakkast en postlocker. Voor het verdelen van post vanuit de porstvakkenkast binnen een bedrijf, school of organisatie.

Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

 1. Postvakkenkast PICO 98055-324
  Postvakkenkast met 4 vakken boven elkaar PICO
  • 256 kleurcombinaties
  • 8 of 12 deuren
  • 300 of 400 breed
  Vanaf € 441,73 € 534,49
 2. Postvakkenkast PICO PK22
  Postvakkenkast met centrale deur PICO
  Vanaf € 484,45 € 586,18
 3. Postvakkenkast met 22 vlakke deuren S4000 Intro
  Postvakkenkast met 11 vakken boven elkaar S4000 Intro
  Waardering:
  93%
  • 11, 22 of 33 deuren
  • 500+ kleurcombinaties
  Vanaf € 762,99 € 923,22
per pagina

Overzichtelijke postlocker van GHALA

Inkomende post wordt door de meeste bedrijven ontvangen in de postkamer, waarna de post wordt gedigitaliseerd en intern verspreid. Naast het inscannen van post komen er ook regelmatig postzendingen binnen die handmatig moeten worden verwerkt. Met een GHALA postvakkast kunt u de interne of externe post voor en van uw medewerkers of studenten eenvoudig en snel verdelen en uitgeven. Onze stabiele en stevige postvakkenkast is voorzien van meerdere individuele vakken. Deze postvakken zijn apart afsluitbaar zijn maar de kast kan eventueel worden voorzien van een centraal te openen en af te sluiten deur.

Postvakkenkkast met centrale deur

Bij de postvakkenkast met centrale deur kan de postvak kast geopend worden door de beheerder, waardoor het makkelijker is de post snel te verdelen. Dit is erg handig bij het uitreiken van vakbladen, uitnodigingen, reclamemateriaal, brochures en overige post. De gebruiker, student of werknemer kan daarentegen alleen zelf in zijn of haar persoonlijke post locker, middels een eigen slot met sleutels. Het postvak kan veilig op slot middels verschillende soorten sloten en dus kan, buiten de beheerder, verder niemand bij de post en overige inhoud. Postlockers met of zonder centrale deur zijn ideaal voor op kantoor, universiteit de postkamer of in de lerarenkamer.

Postvakkenkasten in vele uitvoeringen online kopen

GHALA heeft meerdere modellen postvakkasten, van 5 tot maar liefst 33 postvakken per postvakkenkast, welke in verschillende kleuren leverbaar zijn. Onze postvakkast is bijvoorbeeld te leveren in het grijs, wit of zwart, maar ook zeker in andere kleuren. Zo past onze post kast altijd mooi bij uw bestaande interieur. U heeft de keuze uit kleine maar ook grote postvakken voorzien van een deur met postsleuf voor briefinworp. Het personeel heeft dan een eigen persoonlijk postvak met brievengleuf in de kast. Men heeft zo ook meteen een locker waar persoonlijke eigendommen in opgeborgen kunnen worden. Er wordt tijd bespaard met de interne postverspreiding en brievenbakjes op de bureaus zijn overbodig geworden, en zo bespaart de post kast tevens kostbare ruimte.

Buiten onze postvakkenkasten hebben wij ook schoolkluisjes, doorzichtige lockers en laptoplockers in ons assortiment!

Search engine powered by ElasticSuite
Made by NAZZAU Copyright © 2022 GHALA Bedrijfsinrichtingen een handelsnaam van Scheeres Handelmaatschappij B.V.