• Lockers, kleedkamer- & magazijninrichting
  • Grootste in Benelux
  • Advies op locatie
  • Sleutelservice +30.000 op voorraad
  • Professionele montageservice
Garderoberekken

Garderoberekken

Het ophangen van een (grote) hoeveelheid jassen, tassen en helmen aan een garderoberek kan een enorme uitdaging zijn, helemaal als u geen idee heeft waar u moet beginnen. Onze tip: Voor garderoberekken begin je bij GHALA! Wij hebben een ruim assortiment garderoberekken welke altijd passen in iedere garderoberuimte, kleedkamer, garderobe, hal of kantoor. Optioneel is ons garderoberek met wielen leverbaar en iedere gewenste lengte is mogelijk.

Tonen als Foto-tabel Lijst

14 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Efficiënt inrichten met GHALA garderoberekken

Met GHALA garderoberekken worden garderoberuimten optimaal benut en ingericht. Met een goed ingerichte hal en garderoberuimte kunt u er vele jassen herbergen maar er toch een net geheel van maken. Jassen, tassen en andere kledingstukken zijn netjes, overzichtelijk en efficiënt opgehangen en dat geeft een opgeruimd gevoel. Mooie en handige garderoberekken in combinatie met duurzaamheid, kwaliteit en maatwerk zonder meerprijs, tegen een heldere prijs: u vindt het bij GHALAl! Onze op maat gemaakte en stabiel garderoberek met kleerhangers en een hoedenrooster past precies in de nis van de hal van de lerarenkamer of de directie. Ons vrijstaand garderoberek met jashaken is uitermate geschikt voor de garderoberuimte van de school, waar de vele jassen en tassen van scholieren weggehangen dienen te worden. Of voor de garderobe van het theater en schouwburg voor de jassen, mantels en hoeden van de bezoekers. Vergeet de garderobe van de bioscoop, het restaurant, het ziekenhuis en de sporthal niet! De ophangcapaciteit dient vaak zo groot mogelijk te zijn, maar de routing en de ruimte voor looppaden blijven ook altijd belangrijke uitgangspunten. Met GHALA vrijstaande garderobes maakt u het uzelf makkelijk: iédere garderoberuimte is efficiënt in te richten.

GHALA garderoberekken kopen

GHALA stalen garderoberekken zijn praktisch onverwoestbaar en gaan jarenlang mee omdat ze volledig bestaan uit hoogwaardig gepoedercoat staal en hoogwaardig aluminium. Een duurzame investering dus. Onze garderoberekken en kapstokken worden geproduceerd in eigen huis. Ze hebben een tijdloos design en buiten dat iedere gewenste lengte mogelijk is, is het tevens mogelijk om (een deel van) uw garderobes in een lagere uitvoering te leveren. Garderoberekken dienen immers voor iedereen bereikbaar en te gebruiken zijn. Dat betekent dat zij niet alleen geschikt zijn voor staande mensen, maar ook voor bijvoorbeeld rolstoelgebruikers. GHALA pleit voor het “Design for All” principe. Een lager garderoberek is tevens heel praktisch voor kleuterscholen, basisscholen en kinderdagverblijven. Een garderoberek op kleuterhoogte leveren wij op offertebasis en ook een plafondgarderobe behoort tot de mogelijkheden. Onze garderoberekken worden veel gezien op scholen, evenementen, beurzen, en in crematoria, musea, schouwburgen en theaters. In ons assortiment hebben wij vaste en verrijdbare garderoberekken, met kledinghaken of kledinghangers en we kunnen alle garderobes in iedere gewenste lengte leveren. Er zijn vele standaard kleurmogelijkheden en uitgiftenummers en nummering kunnen wij u ook leveren. Bekijk ons uitgebreide assortiment vrijstaande garderobes en garderoberekken, er zit vast een passend model voor u tussen.

Verrijdbare garderoberekken van GHALA

In ons assortiment bieden wij meerdere soorten garderoberekken aan, namelijk in enkelzijdige of dubbelzijdige uitvoering, vrijstaand of verrijdbaar, met sterke aluminium jashaken of robuuste kleerhangers. Het garderoberek wordt geleverd met stelvoeten, deze kunnen eventueel geschikt gemaakt worden voor vloermontage. Wilt u uw garderoberuimte ook flexibel in kunnen delen? Met het plaatsen van stabiele geremde wielen onder onze vrijstaande kapstokken kunnen deze moeiteloos en ergonomisch van de ene naar de andere plek worden verplaatst. Of bij elkaar schuiven als ze niet gebruikt worden. Al onze garderoberekken zijn in iedere gewenst lengte te leveren en ook de hoogte is aan te passen. Op deze manier zijn alle garderobes zo in te richten dat de ruimte efficiënt benut wordt en er optimaal gebruik van gemaakt kan worden. Het totaalplaatje vindt u bij GHALA.

GHALA heeft meer dan garderoberekken

Voordat u de garderoberekken bestelt geven wij het advies om de ruimte goed op te meten zodat de ruimte optimaal benut wordt. Wij kunnen u daarbij van dienst zijn, wij kunnen voor u inmeten, intekenen en eventueel ook monteren. Buiten onze garderoberekken hebben wij ook garderobekasten en lockers met doorzichtige deuren in ons assortiment. Kijk gerust verder!

Search engine powered by ElasticSuite
Made by NAZZAU Copyright © 2022 GHALA Bedrijfsinrichtingen een handelsnaam van Scheeres Handelmaatschappij B.V.