• Lockers, kleedkamer- & magazijninrichting
 • Grootste in Benelux
 • Advies op locatie
 • Sleutelservice +30.000 op voorraad
 • Professionele montageservice
Transportrollers

Transportrollers

Met een transportroller van GHALA vervoert en verplaatst u in een handomdraai de meest uiteenlopende (zware) goederen. Een transportroller is een handig transportmiddel voor in uw magazijn, bij uw verhuizing of in de werkplaats.

Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

 1. Miniroller L 520 of 960 mm. en B 480 of 520 mm.
  Uniroller
  Vanaf € 151,69 € 183,54
 2. kistroller
  Kleine kistroller met stalen frame
  Vanaf € 220,19 € 266,43
 3. greeproller
  Transportroller met 1 laadvlak en duwbeugel
  • 3 of 4 wielen
  • 3 soorten wielen
  • 10 kleuren
  Vanaf € 220,19 € 266,43
 4. Transportroller met 2 laadvlakken met bodem van staalbuis of multiplex. Met of zonder rand.
  Transportroller met 2 laadvlakken en duwbeugel
  • 2 laadvlakken
  • 3 soorten wielen
  • 10 kleuren
  Vanaf € 340,89 € 412,48
per pagina

Transport roller kopen

Verplaats uw bakken, kratten, pakketten en andere zware goederen eenvoudig en veilig met onze degelijke kistroller. Voor elke transportklus hebben wij de juiste meubelroller. GHALA heeft zowel transport rollers met 1 laadvlak als rollers met 2 laadvlakken in het assortiment. De transportroller of greeproller met 1 laadvlak zijn in meerdere vormen leverbaar, te weten in een driehoek en in een rechthoek. De transportrollers met 2 laadvlakken zijn altijd optioneel met 2 laadvlakken van multiplex. Zo vindt u altijd de best passende roller voor uw interne transport. De laadvlakken zijn van watervast verlijmd multiplex (volgens DIN EN 314-2) en de constructie van de transportroller is van degelijke staalbuis. De transport rollers zijn voorzien van een milieuvriendelijke poedercoating en zijn standaard leverbaar in RAL 5010 gentiaanblauw of RAL 7016 antracietgrijs. Tenslotte is rolplateau voorzien van 3 wieluitvoeringen naar keuze met een draagvermogen van 300 kg.

Euronorm transportroller

Speciaal voor de Euronorm bakken en kratten hebben wij een Euronorm transportrollers in ons assortiment. De Euronorm is een gestandaardiseerde maatvoering voor kunststof bakken en deze maatvoering wordt in heel Europa gebruikt. Alle Euronorm-bakken zijn gebaseerd op de basismaat 600 x 400 mm. Deze transportroller is een praktisch rolplateau met ergonomische handgreep voor Euro-bakken. Euro-stapelbakken passen precies op de bodemplaat van de transportroller en deze is uitgevoerd met randen om te voorkomen dat de euromaat bakken wegglijden tijdens het verrijden.

Transportroller online

Voor verschillende kistrollers bent u bij GHALA aan het juiste adres. Naast transport rollers hebben wij ook dollies en steekwagens als verrijdbaar onderstel. Kijkt u gerust verder in onze webshop. Heeft u specifieke wensen of heeft u advies nodig? Neem contact met ons op, wij staan u graag te woord!

Search engine powered by ElasticSuite
Made by NAZZAU Copyright © 2022 GHALA Bedrijfsinrichtingen een handelsnaam van Scheeres Handelmaatschappij B.V.