Garderobekasten

Garderobekasten

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-16 van 71

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-16 van 71

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Garderobekasten

Garderobekasten zijn ideaal om kleding op te bergen zodat de ruimte opgeruimd en netjes blijft. Er zijn talloze garderobekasten beschikbaar, voor ieder budget en iedere behoefte. Ghala heeft een aantrekkelijk en groot assortiment duurzame stalen garderobekasten. Ideaal voor in de kleedkamer, kantine, garderoberuimte, werkplaats, kinderkamer, aula of hal. We voeren meerdere lijnen en series in veel verschillende afmetingen en afdelingsbreedtes (300 en 400 mm).

Allereerst is er onze budgetlijn: dit zijn zeer goedkope robuuste garderobekasten in een basic uitvoering, verkrijgbaar in een beperkt aantal kleuren. Daarnaast hebben wij onze Classic-serie, de bekende voordelige garderobekasten met de kenmerkende horizontale ventilatiesleuven, op sokkel of kunststof poten. En onze Evolo serie is de wat luxere uitvoering, met ventilatie middels het kenmerkende perforatiepatroon. Met een slank design en keuze uit meerdere deurvarianten (zoals staal, mdf of HPL) is dit een multi-inzetbare kastlijn. Weinig ruimte in de kleedkamer beschikbaar en ook weinig ruimte per medewerker nodig? Dan zijn onze Z-garderobekasten wellicht iets voor u. Iedere afdeling is opgesplitst in twee separate afdelingen voor twee medewerkers. Wij leveren tevens kledingkasten op een zitbank en naast de geheel stalen garderobekasten hebben we ook een nog enkele luxere lijnen. Met houten of glazen deuren. standaard geheel elektrolytisch verzinkt en opliggende deuren in gedempte uitvoering. Bij ons vindt u hoge garderobekasten maar ook speciale lage kledingkasten, ideaal voor indoor speeltuinen, kinderdagverblijven, basisscholen en BSO.

Stuk voor stuk prachtige kastseries met hun eigen kenmerken en voordelen: Ghala heeft het allemaal!

Onze kledingkasten zijn standaard voorzien van een klinksluiting of traditioneel cilinderslot (al dan niet met moederslotinstallatie) maar kunnen natuurlijk ook worden voorzien van pandmuntsloten, mechanische of elektronische pincodesloten of RFID sloten. Tevens is er een ruime keuze aan accessoires en toebehoren. Denk aan een nummerplaatje, etikethouder, binnenvak, sleutelarmbandje, schuin dak, handdoekhouder, spiegel, scheidingswand en kledinghangers. Onze kasten zijn grotendeels verkrijgbaar in veel verschillende standaard kleuren. Kijkt u eens rustig rond of vraag ons naar de mogelijkheden. Wij denken graag vrijblijvend met u mee, zowel op papier, telefonisch of op locatie!

Made by NAZZAU Copyright © 2019 GHALA Bedrijfsinrichtingen een handelsnaam van Scheeres Handelmaatschappij B.V.