• Lockers, kleedkamer- & magazijninrichting
  • Grootste in Benelux
  • Advies op locatie
  • Sleutelservice +30.000 op voorraad
  • Professionele montageservice
Garderobekasten

Garderobekasten

Metalen garderobekasten zijn ideaal om kleding op te bergen zodat de ruimte opgeruimd en netjes blijft. Metalen Pico kasten zijn daarnaast prettig geprijsd. Metalen garderobekasten shop je bij GHALA, want wij hebben een aantrekkelijk en groot assortiment duurzame metalen garderobekasten. GHALA heeft garderobekasten voor ieder budget en iedere behoefte. Metalen garderobekasten zijn ideaal voor in de kleedkamer, kantine, garderoberuimte, werkplaats, kinderkamer, basisschool, aula of hal.

Garderobekasten kopen bij GHALA

GHALA heeft meerdere soorten garderobekasten. We verkopen meerdere lijnen en series, allen met veel verschillende afmetingen en afdelingsbreedtes. Allereerst is er onze praktische budgetlijn garderobekast: dit zijn zeer budgetvriendelijke robuuste kledingkasten in een basic uitvoering. Ze zijn verkrijgbaar in een beperkt aantal standaard kleuren. Daarnaast hebben wij metalen garderobekasten, dit zijn onder andere de Classic en Evolo serie. De Classic-serie is onze bekende metalen garderobekast met de industriële en klassieke uitstraling met de horizontale ventilatiesleuven. En onze Evolo serie is de wat uitgebreide versie van de metalen garderobekast, met ventilatie middels het nieuwe perforatiepatroon. Met een slank design en keuze uit meerdere deurvarianten (zoals staal, MDF of HPL) is dit een complete en multi-inzetbare kastlijn. Naast de geheel stalen garderobekasten hebben we een nog luxere lijn. Met houten of dubbelwandige deuren, standaard geheel elektrolytisch verzinkt en met opliggende deuren in gedempte uitvoering. Als luxe echt luxe moet zijn.

GHALA garderobe kast in vele uitvoeringen

Heeft u weinig ruimte in de kleedkamer beschikbaar of maar weinig opbergruimte per medewerker nodig? Dan zijn onze Z-garderobekasten wellicht iets voor u. Iedere afdeling van deze kast is opgesplitst in twee separate garderobe-afdelingen, bestemd voor twee medewerkers. Wij leveren tevens kledingkasten op een zitbank, zo worden de functies zitten en opbergen gecombineerd in één meubel en kan de ruimte efficiënter worden ingedeeld. Bij ons vindt u niet alleen hoge garderobekasten maar ook lage garderobekasten Deze lage garderobekasten zijn ideaal voor indoor speeltuinen, kinderdagverblijven, kinderziekenhuizen, basisscholen en de BSO. De kinderen kunnen dan gemakkelijk zelf hun spullen opbergen. Jong geleerd....

Veilig opbergen in GHALA een garderobekast

Onze kledingkasten zijn standaard voorzien van een klinksluiting of een traditioneel cilinderslot (al dan niet leverbaar met een moedersleutel) maar kunnen natuurlijk ook worden voorzien van allerhande sloten en sleutels zoals pandmuntsloten, mechanische of elektronische pincodesloten of RFID sloten. Tevens is er een ruime keuze aan accessoires. Denk aan een nummerplaatje, etikethouder, binnenvak, sleutelarmbandje, schuin dak, handdoekhouder, spiegel, scheidingswand en kledinghangers. Onze garderobekasten zijn verkrijgbaar in veel verschillende standaard kleuren en decordeuren. Al onze garderobe kasten zijn voorzien van een kledingstang, goed geventileerd en naar keuze te leveren op pootjes of op een sokkel.

GHALA heeft het allemaal

Wij hebben prachtige kastseries met allen hun eigen kenmerken en voordelen. Wij vervaardigen tevens onze eigen kapstokken en hebben stellingkasten in ons assortiment. Kijkt u eens rustig rond of vraag ons naar de mogelijkheden. Wij denken graag vrijblijvend met u mee, zowel digitaal, telefonisch als op locatie! Neemt u contact met ons op.

Search engine powered by ElasticSuite
Made by NAZZAU Copyright © 2022 GHALA Bedrijfsinrichtingen een handelsnaam van Scheeres Handelmaatschappij B.V.