• Lockers, kleedkamer- & magazijninrichting
  • Grootste in Benelux
  • Advies op locatie
  • Sleutelservice +30.000 op voorraad
  • Professionele montageservice
Bureaus & werkplekken

Bureaus & werkplekken

Hét kantoormeubel dat op de werkplek van groots belang is, is een ergonomisch bureau om aan te werken. Op het gebied van bureaus biedt GHALA een breed scala aan met verschillende opties. Kijk voor het volledige aanbod van bureaus op deze pagina.

Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Bureaus

GHALA heeft een groot assortiment bureaus voor gebruik in uw kantoor of thuiswerkplek. U heeft de keuze uit diverse uitvoeringen, afmetingen en kleuren. De bladen van alle bureaus zijn afgewerkt met een sterke toplaag zodat de bladen tegen een stootje kunnen, krasvast zijn, niet spiegelen bij lichtinval en gemakkelijk schoon te maken zijn. De beschikbare ruimte bepaalt indirect de afmetingen van het bureau. Wanneer er weinig ruimte beschikbaar is, biedt een klein bureau of hoekbureau uitkomst voor een optimaal gebruik van de werkplek. In een grote, open ruimte kunnen bench of duo werkplekken voor een meer optimale werksfeer zorgen.

Verstelbaar bureau

Houd rekening met het aantal uren dat aan het bureau wordt gewerkt. Wanneer u geregeld minder dan een uur achter het bureau zit, is een bureau voor zittend gebruik het meest prettigst. Wanneer u of uw werknemers vele uren per dag achter het bureau doorbrengen, is het belangrijk dat het bureau in hoogte te verstellen: zo worden nek- en rugklachten voorkomen. Bij een ideale bladhoogte rusten de armen licht op het bureaublad wanneer men rechtop zit. Werken er verschillende mensen op dezelfde werkplek? Bekijk dan eens ons aanbod verstelbare bureaus. U heeft bij GHALA de keuze uit bureaus met een elektrisch, handmatig of slinger onderstel. Tussen instelbaar en verstelbaar zit een verschil: instelbaar gaat trapsgewijs en verstelbaar niet. Als u het bureau regelmatig van hoogte moet verstellen wordt een elektrisch of een met hendel verstelbaar bureau aangeraden. Dit is bijvoorbeeld zeer geschikt voor kantoren en werkplekken waar veel verschillende mensen aan een bureau werken. In de meeste gevallen zal een standaard in hoogte instelbaar bureau zeker voldoen.

Bureau kopen

Een bureau draagt bij aan de invulling van uw kantoorruimte. Kies daarom voor een model in een stijl die aansluit bij uw kantoorinrichting. Lichaamslengte speelt ook een belangrijke rol bij het kopen en instellen van het bureau. Vergeet daarnaast ook niet om het bureau op een goede plek in het kantoor te plaatsen. Medewerkers hebben altijd voldoende ruimte en licht nodig om comfortabel te kunnen zitten en te werken aangezien er vaak vele uren worden doorgebracht achter het bureau. Bij GHALA verkopen we verschillende bureaus en wij hebben ook bijpassende stoelen zoals bureaustoelen en cleanroom stoelen.

Search engine powered by ElasticSuite
Made by NAZZAU Copyright © 2022 GHALA Bedrijfsinrichtingen een handelsnaam van Scheeres Handelmaatschappij B.V.