• Lockers, kleedkamer- & magazijninrichting
  • Grootste in Benelux
  • Advies op locatie
  • Sleutelservice +30.000 op voorraad
  • Professionele montageservice
Lockers & lockerkasten

Lockers & lockerkasten

Bent u op zoek naar een specifieke lockerkast? Ghala levert lockers met 2 deuren boven elkaar, maar ook lockers met 3,4 en 5 of zelfs lockers met 6 deuren boven elkaar. Of het nu gaat om schoolkluisjes, schoollockers, vakkenkasten, postvakkenkasten, laptoplockers of lockers met doorzichtige deuren: GHALA heeft voor u de juiste locker! De fronten van de lockers kunt u ook op diverse manieren afwerken. Lockers met metalen deuren of lockers met houtstructuur of HPL behoren tot de mogelijkheden. Voor iedere locker leveren wij het juiste sluitwerk wat bij u past. Laat u door ons adviseren over lockers met elektronische sloten. Handig uw locker bedienen met een app! Lockerkasten shop je bij Ghala!

De veelzijdige lockers van GHALA

Stalen lockers zijn veelzijdige vakkenkasten die op veel verschillende plekken gebruikt kunnen worden. Denk aan een lockerkast in scholen, ziekenhuizen, hotels, kantoren, kinderdagverblijven, apotheken, voetbalverenigingen en sportscholen. Het is altijd belangrijk dat de lockers voldoende ruim zijn voor het opbergen van (persoonlijke) spullen. De lockerkast moet er aantrekkelijk uitzien, maar ook tegen een stootje kunnen en duurzaam zijn. Lockers zijn er in vele uitvoeringen. Er zijn ontelbaar veel wensen aangaande lockers en er bestaan vele toepassingen dat wij ons mede als doel hebben gesteld zoveel mogelijk soorten lockers aan te bieden. GHALA gaat voor kwaliteit en duurzaamheid, wij leveren duurzame stalen locker kasten en vakkenkasten geschikt voor elke toepassing. Lockerkasten kopen doet u bij GHALA!

Lockers voor scholen

Aan scholen leveren wij onze schoolkluisjes & schoollockers voor in de hal, en onze postvakkenkasten en postlockers en laptoplockers voor in de lerarenkamer en bij de conciërge. Het is een handig lockersysteem voor het opbergen van een schooltas, helm, jas en laptop en voor de uitgifte van post. De belangrijkste functies van lockerkasten op scholen zijn organisatie, veiligheid en privacy. Kasten helpen bij het organiseren van materialen en persoonlijke bezittingen, wat essentieel is voor een efficiënt leerproces. Locker kasten bieden ook een veilige opslagplaats voor kostbare items, waardoor diefstal en verlies worden geminimaliseerd. Lockerkasten geven studenten en leraren tevens een persoonlijke ruimte om hun eigendommen op te bergen en te beschermen. Wij leveren wij de stevigste lockers van Nederland: vervaardigd uit eerste klas plaatstaal met onder andere de robuuste golfdeur. Absoluut hufterproof maar ook mooi en elegant vormgegeven. Onze locker kast met vlakke deuren is voorzien van dubbelwandige deuren.

Lockers voor zakelijk gebruik in iedere branche

Voor kantoor, ziekenhuis, hotel, sportvereniging of sportschool geldt vaak dat persoonlijke eigendommen van de werknemer, gast of bezoeker veilig opgeborgen moeten kunnen worden in een vakkenkast. Er hoeft niet meer naar omgekeken te worden en een opgeruimde ruimte zorgt voor een prettige (werk)sfeer. Maar de vakjes hoeven niet altijd heel groot te zijn, vaak volstaat een kast met kleine vakjes al, zoals onze mini lockers. Er passen een groot aantal telefoons, portemonnees en sleutels in en de kast neemt weinig ruimte in beslag. Tegenwoordig wordt ook vaak gevraagd naar lockers met doorzichtige deuren. De gebruiker kan zijn spullen zoals bagage veilig opbergen in de locker kast en de beheerder heeft snel overzicht welk vak wel in gebruik is en welke niet. Ook is de inhoud makkelijk te bepalen door de transparante deuren in de lockers.

Lockerkasten online configureren en lockers kopen bij GHALA

De uitstraling van de locker kast in de ruimte helpt ook om de levensduur van lockers te verlengen. In onze shop configureert u de locker kast eenvoudig, u kiest het aantal vakken, de opties en natuurlijk ook de gewenste kleur. Onze lockerkasten zijn verkrijgbaar in enorm veel verschillende kleuren. De lockersloten van een GHALA lockerkast zijn heel belangrijk, altijd uitgaande van de gebruiker en de beheerder. Steeds vaker wordt gekozen voor elektronische sluiting, wat audit trail en toegangscontrole mogelijk maakt en waarbij de sleuteluitgifte en sleuteladministratie vervalt. We leveren natuurlijk ook lockers met klinksluiting bestemd voor een hangslot, cilindersloten, muntsloten en pincodesloten! U kunt direct bij onze GHALA lockers online kopen of na ons geheel vrijblijvend persoonlijk advies en offerte.

Voor alle projecten kunt u bij ons terecht, van groot tot klein. Wij denken graag met u mee. We hebben lockers passend bij iedere wens en voor ieder budget. Shop lockers bij GHALA!

Search engine powered by ElasticSuite
Made by NAZZAU Copyright © 2022 GHALA Bedrijfsinrichtingen een handelsnaam van Scheeres Handelmaatschappij B.V.