• Lockers, kleedkamer- & magazijninrichting
  • Grootste in Benelux
  • Advies op locatie
  • Sleutelservice +30.000 op voorraad
  • Professionele montageservice
Vakkenkasten op poten

Vakkenkasten op poten

Metalen vakkenkast op poten van GHALA. Shop voor de prettig geprijsde Pico lockerkast op poten of ga voor de luxere metalen vakkenkast op poten met houten deuren. Stalen lockers op poten vindt u hier!

Tonen als Foto-tabel Lijst

14 producten

per pagina

Vakkenkasten op poten voor iedere ruimte

Vakkenkasten op poten zijn een perfecte manier om orde en stijl te creëren in uw bedrijf, school of zorginstelling. Met vakkenkasten op poten kunt u meer ruimte creëren en alle persoonlijke spullen netjes (laten) opbergen. Vakkenkasten op poten zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en maten, waardoor ze gemakkelijk in elke ruimte kunnen worden geïntegreerd.

Veelzijdige vakkenkasten op poten

Ze zijn ook eenvoudig te verplaatsen, wat betekent dat u uw vakkenkast kunt verplaatsen als u de lay-out van uw bedrijf of de kleedruimte wilt veranderen. De vakkenkasten op poten zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, waaronder hout, metaal en plastic, waardoor ze geschikt zijn voor het opbergen van verschillende soorten items. Vakkenkasten op poten zijn ook in verschillende kleuren verkrijgbaar, waardoor ze een geweldige aanvulling zijn op elke ruimte. Ze zijn ook heel praktisch, omdat ze eenvoudig te reinigen zijn met een vochtige doek. Met vakkenkasten op poten kunt u uw ruimte een stijlvolle en georganiseerde uitstraling geven.

Vakkenkasten op poten van GHALA

U kunt lockers op sokkel kopen bij GHALA. Wij leveren een breed assortiment lockers op sokkel in verschillende maten, kleuren en materialen. Onze lockers op sokkel worden gebruikt in veel verschillende toepassingen, zoals kleedruimtes, fitnessruimtes, scholen en kantoren. Onze lockers op sokkel zijn gemaakt van stevig staal met een stevige coating, wat zorgt voor een lange levensduur. De lockers op sokkel zijn verkrijgbaar met verschillende sloten zoals een cilinderslot of bijvoorbeeld een elektronisch pincodeslot, waardoor deze lockers veelzijdig inzetbaar zijn. Onze lockers op sokkel zijn ook verkrijgbaar met een doorzichtige deuren waardoor de inhoud altijd zichtbaar is. Al onze producten zijn van hoge kwaliteit en worden geleverd met een garantie. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. We hebben ook vakkenkasten op sokkel, vakkenkasten met houten deuren en budget lockerkasten.

Search engine powered by ElasticSuite
Made by NAZZAU Copyright © 2022 GHALA Bedrijfsinrichtingen een handelsnaam van Scheeres Handelmaatschappij B.V.