• Lockers, kleedkamer- & magazijninrichting
 • Grootste in Benelux
 • Advies op locatie
 • Sleutelservice +30.000 op voorraad
 • Professionele montageservice
Pincodesloten

Pincodesloten

Het onhandige kwijtraken van sleutels is verleden tijd met het gebruik van onze elektronische pincodesloten. Dure bekabeling is met pincodesloten niet nodig en onze betaalbare elektronische pincodesloten zijn zowel door vaste als wisselende gebruikers te bedienen. Om in noodgevallen het slot te openen is er een mastercode of moedersleutel beschikbaar. U kunt uw bestaande mechanische sloten eenvoudig vervangen door onze elektronische pincode sloten.

Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. elektronisch pincodeslot 3780
  EuroLocks elektronisch pincodeslot
  Vanaf € 57,00 € 68,97
 2. elektronisch pincodeslot ellcam
  ELLcam elektronisch pincodeslot
  Vanaf € 78,90 € 95,47
 3. Digilock manager key
  Digilock Manager Key
  € 35,00 € 42,35
 4. digilock programming key programmeersleutel
  Digilock Programming Key
  € 49,00 € 59,29
 5. Digilock programmeer tablet
  Digilock Programming Tablet
  € 249,00 € 301,29
per pagina

Pincode sloten van GHALA

De elektronische pincodesloten zijn geschikt voor alle GHALA lockers en zijn heel handig voor het gebruik in bijvoorbeeld scholen, universiteiten, sportscholen, wellness, winkels, restaurants, ziekenhuizen, bibliotheken, hotels en congrescentra. Pincodesloten maken het mogelijk om iedereen te voorzien van een veilige lockeroplossing. Met de pincodesloten kan men zelf een bepalen welke code gebruikt wordt. Lockers met een elektronisch pincodeslot kunnen eenvoudig door personeel, gasten, klanten of bezoekers gebruikt worden, om snel en veilig hun spullen op kunnen bergen.

Elektronische pincodesloten

Het gebruik van het elektronisch pincodeslot is zeer eenvoudig: men toetst een 4-cijferige zelf bedachte code in en daarna krijgt men toegang tot de locker. Door deze pincode vervalt het sleutelbeheer. Indien er 4 keer een verkeerde code ingetoetst is blokkeert het slot. De batterijen zijn tevens niet zomaar uit te nemen door de positie van de batterijen in het slot, en omdat er een speciale veiligheidsschroef wordt gebruikt. Manipulatie is zo zeer moeilijk! Indien de batterij echt leeg is, en men de waarschuwingssignalen hiervoor meermalen genegeerd heeft, kan er toch nog altijd toegang tot de locker verkregen worden middels een noodstroomvoorziening aan de voorzijde van het slot. Als men de code vergeten is, of een gebruiker heeft de locker bijvoorbeeld niet op tijd geleegd, kan er via een mastercode of hoofdsleutel ook altijd nog toegang verkregen worden.

Elektronische lockersloten kopen

Ons elektronische pincodeslot is een standalone slot, er is geen bekabeling nodig: alle elektronica zit in de pincodesloten zelf. De sloten zijn zowel verticaal als horizontaal te gebruiken en toepasbaar op vrijwel iedere lockerdeur. Het elektronisch pincode slot kan in nieuwe maar ook in bestaande lockers worden bevestigd, ter vervanging van mechanische sloten. De elektronische sloten hebben een compacte maatvoering en zijn zeer eenvoudig te monteren. Daar onze pincodesloten langwerpig zijn dient er vaak nog wel een extra bevestigingsgaatje gemaakt te worden in de deur. De levering geschiedt met een montagehandleiding, een hoogwaardige batterij, en eventueel een passende slotlip. Daar onze elektronische sloten een extreem laag energieverbruik hebben gaan de batterijen erg veel handelingen mee.

Pincodesloten met timer

Onze elektronische pincodesloten zijn een perfecte oplossing voor wisselende en vaste gebruikers van uw lockers. Er wordt ook wel gesproken over een “privé modus”, waarbij na het openen van de lockerdeur de gebruikerscode hetzelfde blijft, en over een “publieke modus”, waarbij de gebruikerscode opnieuw ingesteld wordt na iedere opening. Het slot kan perfect dienen als vervanging van een cilinderslot en is makkelijk in gebruik. Een groot deel van onze elektronische pincodesloten kan zo ingesteld worden dat het na een bepaalde tijd vanzelf openspringt. Zo wordt voorkomen dat mensen een locker voor langere tijd bezet houden.

Toch niet op zoek naar een pincodeslot? Kijk hier voor alle lockersloten van GHALA!

 

Search engine powered by ElasticSuite
Made by NAZZAU Copyright © 2022 GHALA Bedrijfsinrichtingen een handelsnaam van Scheeres Handelmaatschappij B.V.