• Lockers, kleedkamer- & magazijninrichting
  • Grootste in Benelux
  • Advies op locatie
  • Sleutelservice +30.000 op voorraad
  • Professionele montageservice
Kantinetafels

Kantinetafels

Op zoek naar een goede en betaalbare kantinetafel? In ons assortiment vindt u kantinetafels die passen binnen elke kantine. De kantinetafels van GHALA zijn betaalbaar en van goede kwaliteit.

Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

Van hoog naar laag sorteren
  1. Kantinetafel
    Kantinetafel met verstelbare poten ECO
    Vanaf € 132,83 € 160,72
per pagina

Kantinetafels van GHALA

Bent u op zoek naar een tafel om in uw kantine te plaatsen? Wij hebben diverse kantinetafels in ons assortiment. Door het plaatsen van grote of meerdere kantinetafels in uw kantine zorgt u ervoor dat personeel zowel bij elkaar als zelfstandig op een fijne manier pauze kan houden. De plek om tijdens een pauze de lunch te nuttigen of een gesprek met collega’s te voeren. Kantinetafels moeten vanzelfsprekend tegen vocht en vuil kunnen omdat medewerkers er boven eten en drinken. De kantinetafels zijn gemaakt van eenvoudig maar sterk materiaal. Het onderstel is van staal en in wit, grijs of zwart verkrijgbaar. Het bovenblad wordt in het grijs geleverd. Onze kantinetafels zijn eenvoudig te monteren.

Kantine tafels kopen

Ook moet het tafelblad goed tegen een stootje kunnen, aangezien deze tafels vaak ook voor andere doeleinden gebruikt worden. Denk aan bijeenkomsten, borrels of vergaderingen. De GHALA kantinetafel is multi inzetbaar. De kantinetafels met een trapezium vorm zorgen voor veel mogelijkheden in de opstelling. De kantinetafels zijn zeer geschikt ter inrichting van kantines in zowel compacte als grote ruimtes. Door de verschillende vormen kunt u diverse opstellingen realiseren. Afhankelijk van het aantal medewerkers kunt u eenvoudig voldoende plek creëren.

Kantinetafel

Of u op zoek bent naar een grote kantinetafel om te plaatsen in een ruime kantine, of naar kantinetafels waarbij de ruimte beperkt is: we hebben altijd een geschikte tafel voor de kantineruimte. Onze kleine kantinetafels beginnen bij 80 x 120 cm. Deze kantinetafels zijn bijna in elke ruimte te plaatsen. Regelmatig worden deze als verlengstuk gebruikt ter uitbreiding van een grotere kantinetafel. Onze grote kantinetafels zijn beschikbaar tot een lengte van 200 cm., zo zijn het lekker ruime en grote tafels waar gemakkelijk 6 tot 8 personen aan kunnen zitten. Veelal is er niet één kantinetafel nodig, maar meerdere tafels om een kantine te vullen en u kunt heel eenvoudig een grote kantinetafel maken door meerdere kantinetafels aan elkaar te zetten. En om het geheel af te maken kunt de aan de kopse kant een trapezium tafel plaatsen.

Een goed ingerichte kantine valt of staat bij mooi kantinemeubilair en in onze webshop vindt u ook een ruim assortiment kantinestoelen. Heeft u niet alleen kantinetafels nodig maar ook stoelen, kasten of kapstokken? Kijk gerust verder!

Search engine powered by ElasticSuite
Made by NAZZAU Copyright © 2022 GHALA Bedrijfsinrichtingen een handelsnaam van Scheeres Handelmaatschappij B.V.