• Lockers, kleedkamer- & magazijninrichting
 • Grootste in Benelux
 • Advies op locatie
 • Sleutelservice +30.000 op voorraad
 • Professionele montageservice
Muntsloten

Muntsloten

Muntsloten, pandsloten en kassiersloten: het betrouwbare zelfbedieningssysteem. Muntsloten zijn geschikt voor het veilig opbergen van kleding en voorwerpen van waarde in een garderobekast en/ of locker zonder sleuteluitgifte. Het muntenslot aanvaardt muntstukken als “huur”, de muntstukken worden na gebruik naar gelang wel of niet aan de gebruiker teruggegeven.

Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. pandmuntslot
  Pandmuntslot
  • Inworp € 0,50, € 1,00 of € 2,00
   
  Vanaf € 35,00 € 42,35
 2. kassierslot
  Kassierslot voor lockers en garderobekasten
  • Inworp € 0,50, € 1,00 of € 2,00
   
  Vanaf € 70,00 € 84,70
per pagina

Muntsloten van GHALA

Muntsloten voor lockers, kluisjes en garderobekasten voorzien in een betrouwbaar zelfbedieningssysteem en zijn geschikt voor wisselgebruikers. Muntsloten worden onderverdeeld in pandmuntsloten en kassiersloten. Pandmuntsloten of pandsloten aanvaarden muntstukken als waarborg, die na gebruik weer aan de bezoeker of gebruiker worden teruggegeven. Kassiersloten hebben dezelfde functionaliteit als de hiervoor beschreven pandmuntsloten. Het verschil is dat een kassierslot geen muntteruggave heeft. De ingeworpen munt kan gezien worden als huur voor het gebruik van de locker of de garderobekast. Een kassierslot is voorzien van een afgesloten opvangbakje aan de binnenkant van de deur. Deze is alleen door de beheerder van de lockers te openen en te verwijderen, en zo kan het geld geïnd worden. De opvangbakjes zijn in verschillende maten leverbaar.

Betrouwbare muntsloten kopen

Onze muntsloten zijn geschikt voor publieke instellingen en openbare gebouwen zoals zwembaden, sporthallen, scholen, universiteiten, fitnesscentra en recreatiecentra, maar ook voor winkelcentra, beurzen, evenementen, bibliotheken en ziekenhuizen. Het gebruik van muntsloten heeft als voordeel dat de bedrijfskosten verminderen, de personeel intensieve afgifte en in ontvangstname van sleutels is verleden tijd. Er is tevens bescherming tegen verlies van de sleutel, de sloten zijn gebruiksvriendelijk en er is privacy door zelfbediening. Het levert ook tijdsbesparing voor de gebruiker op, het vervelende wachten aan de sleuteluitgiftebalie valt weg. Tenslotte wordt de kastcapaciteit beter benut: de locker kan meerdere malen per dag door verschillende gebruikers worden gebruikt.

Werking van een muntslot

Voor het gebruik zit de sleutel vast in het lockerslot en de lockerdeur is open. Na inworp van de voorgeschreven munt kan de deur gesloten en de pandsleutel verwijderd worden. Inworp kan naar keuze een € 0,50, € 1,- of € 2,- muntstuk zijn, er zijn ook sloten waarbij verschillende munten ingeworpen kunnen worden. Kleding, laptops, tassen of andere waardevolle bezittingen zijn zo veilig opgeborgen. De lockergebruiker houdt de sleutel bij zich. Zodra de gebruiker zijn kast weer opent, valt de munt in het daarvoor bestemde bakje. De lockergebruiker neemt of de munt terug, of de munt blijft achter voor de beheerder/exploitant. De sleutel zit weer vast in het slot en de kast is direct gebruiksklaar voor de volgende gebruiker.

Toch niet op zoek naar muntsloten? Kijkt u verder voor het overzicht van ons gehele assortiment lockersloten:, u vindt er onder anders cijfersloten, pincodesloten en RFID sloten.

 

Search engine powered by ElasticSuite
Made by NAZZAU Copyright © 2022 GHALA Bedrijfsinrichtingen een handelsnaam van Scheeres Handelmaatschappij B.V.