• Lockers, kleedkamer- & magazijninrichting
 • Grootste in Benelux
 • Advies op locatie
 • Sleutelservice +30.000 op voorraad
 • Professionele montageservice
Metalen staanders

Metalen staanders

Metalen staanders zijn verkrijgbaar voor onze S100 en S150 stellingen en altijd afgewerkt in RAL 7016 antracietgrijs. Metalen staanders leveren wij in diverse hoogtes en dieptes zodat u uw bestaande statische stelling achteraf uit kunt breiden voor nog meer opbergcapaciteit.

Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

Van hoog naar laag sorteren
 1. Metalen staanders voor S100 en S150 metalen legbordstellingen
  Metalen staander voor S100 en S150 rekken
  • 5 hoogtes
  • 7 dieptes
  • Metaal
  Vanaf € 26,00 € 31,46
per pagina

Metalen staanders van GHALA

Ter uitbreiding van uw bestaande rek in stationaire uitvoering bieden wij u hier onze metalen staanders aan. Over het algemeen zijn onze staanders gepoedercoat en ze zijn veelzijdig voor het gebruik in onder andere archiefruimten, magazijnen, musea en bibliotheken. Onze metalen staanders zijn kwalitatief en functioneel ontworpen voor speciale eisen en worden gekenmerkt door het hoogste kwaliteitsniveau en hoge belastbaarheid.

Functionele staanders voor opbergrekken

Onze metalen staanders passen bij creatieve en individuele ruimteconcepten, in bijvoorbeeld academische en openbare bibliotheken, kantoren en eigenlijk elke ruimte waar goederen opgeslagen dienen te worden. Onze metalen staanders staan voor productveiligheid en kwaliteit, het is een functiegericht meubel. De kwaliteit en functionaliteit van onze stalen staanders zijn voor speciaal gebruik en leveren eersteklas opbergmogelijkheden met een uitstekend draagvermogen. Deze staanders zijn als basisonderdeel gemakkelijk te combineren met legborden in verschillende afmetingen.

Metalen staanders kopen

Hier vindt u onze losse staanders om uw magazijnrek te kunnen uitbreiden. Zo benut u elke beschikbare muur, hoek en nis, het rek past zich perfect aan, aan elke ruimte. Onze staanders zijn van hoge kwaliteit. Ze kunnen worden gebruikt in magazijnen, winkels, en zelfs bij u thuis in de garage. Eén van de belangrijkste voordelen van het gebruik van modulaire stellingen en opbergrekken is dat er passende, overzichtelijke en extra ruimte voor opslag kan worden gecreëerd. Afhankelijk van de ruimte in uw magazijn, opslag, of winkel vindt u hier wat u zoekt. Onze metalen staanders hebben een hoge veldbelasting en zijn verkrijgbaar in verschillende dieptes zodat u optimaal gebruik kunt maken van de beschikbare ruimte en u niet beperkt wordt door die beschikbare ruimte.

Search engine powered by ElasticSuite
Made by NAZZAU Copyright © 2022 GHALA Bedrijfsinrichtingen een handelsnaam van Scheeres Handelmaatschappij B.V.