• Lockers, kleedkamer- & magazijninrichting
  • Grootste in Benelux
  • Advies op locatie
  • Sleutelservice +30.000 op voorraad
  • Professionele montageservice
Werkplaatskasten

Werkplaatskasten

GHALA heeft een uitgebreid assortiment duurzame en kwalitatieve stalen werkplaatskasten in verschillende uitvoeringen. Uw gereedschap, onderdelen, voorraden en elektrische apparatuur kunnen allemaal veilig opgeborgen worden in uw werkplaatskasten van Ghala. Als de werkruimte op orde is zorgt dat er voor dat het werk vlot, overzichtelijk en veilig uitgevoerd kan worden. Ruim op met werkplaatskasten van GHALA!

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-16 van 29

Pagina
per pagina

Werkplaatskast kopen

Rondslingerende materialen, spullen en verdwenen gereedschappen zijn binnen veel bedrijven een bekend probleem. Een opgeruimde en overzichtelijke werkplaats vergroot de productiviteit en zorgt voor een veilige werkomgeving. Een werkplaatskast biedt een praktische oplossing waardoor u spullen en materialen overzichtelijk op kunt bergen. Denk aan een materialenkast voor kleine artikelen of een gereedschapskast voor elektrische gereedschappen. Of ga voor een gereedschapskast met slot om ordners en gereedschapskoffers veilig op te bergen.

Werkplaatskasten van GHALA

GHALA biedt werkplaatskasten met de scherpste kwaliteitsverhouding. We hebben ruime en robuuste werkplaatskasten voor het opbergen van allerhande materialen, gereedschappen en andere artikelen. De werkplaatskasten hebben grotendeels openslaande deuren die openen en  sluiten middels een geïntegreerde handgreep (de Ergo-Lock) en een driepuntsluiting. De ergonomische handgreep Ergo-Lock is ontworpen om met handschoenen aan de deuren te kunnen openen en sluiten. Zo heeft u snel toegang tot wat u wenst te pakken en kunt u meteen weer verder waar u gebleven was. Ook verkopen wij plaats besparende schuifdeurkasten en de materiaalkasten zijn tevens als magazijnstelling te leveren, met of zonder achterwand. De verstelbare verzinkte legborden hebben een hoog draagvermogen en er zijn veel indelingsmogelijkheden voor de materiaalkasten. Denk bijvoorbeeld aan verstelbare legborden, uittrekbare smalle of brede lades, een scheidingswand, een kledingstang, een extra kluis of een verstelbare vakverdeling. Aan u de keuze!

Werkplaats kast bestellen

Extra opbergruimte nodig bij uw werkplek? Universele werkplaatskasten van goede kwaliteit, die efficiënt, robuust, duurzaam maar ook gewoon mooi zijn: GHALA heeft ze! Onze draaideurkasten en schuifdeurkasten hebben wij bijvoorbeeld ook als bijzetkasten in ons assortiment. Mooi voor net dat extra beetje opslagruimte in dezelfde uitstraling. Onze kijkvensterkasten geven u een helder overzicht in de werkplaats. Deze werkplaats kasten hebben stalen deuren met vensters van acryl en verstelbare verzinkte legborden. Ook deze kast is afsluitbaar middels het handige Ergo-Lock slot en een driepuntssluiting. Onze werkplaatskasten zijn gemaakt van plaatstaal met poedercoating en kunnen in verschillende kleuren worden besteld zodat ze bij uw bestaande inrichting passen. Ze zijn eenvoudig te bestellen in onze webshop en worden geheel gemonteerd geleverd, u kunt ze snel in gebruik nemen.

Naast onze werkplaatskasten hebben wij ook werkbanken en werkplaatswagens in ons assortiment.

Search engine powered by ElasticSuite
Made by NAZZAU Copyright © 2022 GHALA Bedrijfsinrichtingen een handelsnaam van Scheeres Handelmaatschappij B.V.