Werkplaatskasten

Werkplaatskasten

Tonen als Foto-tabel Lijst

16 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

16 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Werkplaatskasten

Ghala heeft een uitgebreid assortiment duurzame en kwalitatieve stalen werkplaatskasten in verschillende uitvoeringen, afmetingen en kleuren. Uw gereedschap, onderdelen, voorraden, elektrische apparatuur en schoonmaakartikelen kunnen allemaal veilig opgeborgen worden in uw magazijn, werkplaats en schuur. Als de ruimte op orde is zorgt dat er voor dat het werk vlot, overzichtelijk en veilig uitgevoerd kan worden. 

We hebben ruime en robuuste draaideurkasten met openslaande deuren die sluiten middels een geïntegreerde handgreep (de Ergo-Lock) en een driepuntssluiting. De ergonomische handgreep is ontworpen om met handschoenen aan de deuren te kunnen openen. Zo heeft u snel toegang tot wat u wenst te pakken en kunt u meteen weer verder waar u gebleven was. De materiaalkasten zijn tevens als magazijnstelling te leveren, met of zonder achterwand, en de verstelbare verzinkte legborden hebben een hoog draagvermogen. Er zijn veel indelingsmogelijkheden voor de gereedschapskasten. 4 verstelbare legborden of optioneel meer, uittrekbare smalle of brede lades, een scheidingswand, een kledingstang, een extra kluis of verstelbare vakverdeling. Aan u de keuze! Onze ruimtebesparende stalen schuifdeurkasten hebben deuren met ergonomische beugelgreep en lopen geruisloos in speciale rails. Ook de legborden van deze kasten zijn verzinkt. Onze draaideurkasten en schuifdeurkasten hebben wij eveneens als bijzetkasten in ons assortiment. Mooi voor net dat extra beetje opslagruimte in dezelfde uitstraling. Voor het opbergen van werkkleding en persoonlijke bezittingen, of schoonmaakkleding en schoonmaakartikelen leveren wij onze multifunctionele werkkasten. Aan de ene zijde emmers, flessen en doeken, aan andere zijde een overall en een mop of bezem. Onze kijkvensterkasten geven u een helder overzicht in de werkplaats. De kasten met kijkvensters hebben stalen deuren met vensters van acryl en verstelbare verzinkte legborden. Ook deze kast is afsluitbaar middels het handige Ergo-Lock slot en een driepuntssluiting. Onze gereedschapskasten zijn gemaakt van plaatstaal met poedercoating en kunnen in verschillende kleuren worden besteld zodat ze bij uw bestaande inrichting passen.

Werkplaatskasten van Duitse kwaliteit, die efficiënt, robuust, duurzaam maar ook gewoon mooi zijn: Ghala heeft ze! Onze kasten zijn eenvoudig te bestellen in onze webshop en worden gemonteerd geleverd, u kunt ze snel in gebruik nemen.

Made by NAZZAU Copyright © 2019 GHALA Bedrijfsinrichtingen een handelsnaam van Scheeres Handelmaatschappij B.V.