Wasverzamelkasten

Wasverzamelkasten

Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Wasverzamelkasten

Onze robuuste, stabiele en stalen waskasten brengen overzicht en orde, en zijn geschikt voor dagelijks gebruik. Onze waskasten zijn een praktische aanvulling in de kleedruimte of garderoberuimte van ziekenhuizen, de voedselindustrie, fabrieken, laboratoria, werkplaatsen en kantines. Onze kasten nemen weinig ruimte in beslag maar hebben toch een hoge opslagcapaciteit. Vuil en schoon wasgoed kan heel eenvoudig door de facilitaire dienst, de conciërge of de kledingbeheerder worden ingenomen en verdeeld.

Het vuile wasgoed wordt centraal verzameld in onze wasverzamelkast. Deze kast heeft bovenin de afsluitbare draaideur een geïntegreerde valklep en is eenvoudig in gebruik. Aan de binnenkant van de kast zitten stevige waszakhaken waaraan een, optioneel te bestellen, stevige polyester waszak opgehangen kan worden. Dankzij het cilinderslot met 2 sleutels in de binnenliggende deur is het verzamelde wasgoed alleen voor bevoegden toegankelijk. Voor de centrale uitgifte van schone en gevouwen bedrijfskleding hebben wij passende kledinguitgiftekasten in ons assortiment. Voor het vullen hebben onze kasten een centrale deur waarmee alle vakken ineens geopend kunnen worden door de facilitair medewerker. Iedere gebruiker of medewerker daarentegen heeft een eigen af te sluiten vak en pakt wanneer gewenst zijn of haar schone werkkleding. De praktische centrale deur is dus geschikt voor het gezamenlijk vullen en apart uitnemen.

De hoogwaardige poedercoating zorgt ervoor dat het oppervlak van de kasten duurzaam beschermd, slag- en krasvast is. U heeft de keuze uit vele kleurmogelijkheden en de kasten worden gemonteerd geleverd. Wenst u meerdere kasten te plaatsen? Dan zijn gelijksluitende sloten zonder meerpijs leverbaar. Desgewenst kunnen wij de kasten voor u inhuizen, vraagt u ons naar de mogelijkheden. Kiezen voor de waskasten van Ghala is gewoon slim, ze zijn een efficiënte aanwinst voor uw facilitaire beheer!

Made by NAZZAU Copyright © 2019 GHALA Bedrijfsinrichtingen een handelsnaam van Scheeres Handelmaatschappij B.V.