• Lockers, kleedkamer- & magazijninrichting
 • Grootste in Benelux
 • Advies op locatie
 • Sleutelservice +30.000 op voorraad
 • Professionele montageservice
Z-garderobekasten

Z-garderobekasten

Onze Z-garderobekasten zijn dé ruimtebesparende oplossing voor kleine ruimtes. Z-garderobekasten zijn ideaal daar waar weinig plek is maar waar toch lange kledingstukken opgehangen moet worden. Z-garderobekasten worden veel gebruikt in horecagelegenheden, sportscholen, zorginstellingen en ziekenhuizen.

Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

 1. Z-Locker THL 180-2.4 - Ghala
  Z-garderobekast Premium
  • Snel leverbaar
  • 2, 4 of 6 deuren
  • 2 afdelingsbreedtes
  • 3 kleuren
  Vanaf € 233,60 € 282,66
 2. z-garderobekast
  Z-garderobekast op sokkel met vouwdeuren
  • Ruimtebesparend
  • 2 of 4 afdelingen
  Vanaf € 640,78 € 775,34
per pagina

Ruimtebesparende Z-garderobekasten kopen bij GHALA

Door het gebruik van GHALA stalen Z-garderobekasten benut u de ruimte optimaal op een klein oppervlak, voor twee gebruikers. Ideaal voor plaatsen waar slechts ruimte is voor een garderobekast met twee afdelingen boven elkaar, maar waar toch lange kledingstukken moeten worden opgehangen. Onze metalen Z-garderobekast heeft veel praktische bergruimte. Er is dubbel zoveel ophangcapaciteit voor lange kledingstukken bij weinig ruimte: één kolom van de Z-garderobekast bestaat uit twee deuren. Door de Z-vorm hebben ze een handige indeling zodat zowel grote tassen of helmen, schoenen en kleine voorwerpen neergelegd kunnen worden, maar dat er ook lange kledingstukken en jassen opgehangen kunnen worden. En dat op zo’n klein oppervlak! U heeft een goed overzicht in de kast door deze functionele indeling. Al met al is onze Z-garderobekast een functionele en volwaardige garderobekast!

Praktisch opbergen met Z-garderobekasten

Wij leveren stabiele en stevige stalen Z-garderobekasten met een hoogwaardige inbrandcoating. Elke gebruiker heeft een garderobevak met gelijke afmetingen. Een garderobe-afdeling heeft een 3-voudige haakrail aan de zijkant voor het ophangen van jassen en andere privé of werkkleding. Daarnaast is er ruimte om bijvoorbeeld een tas neer te zetten. De vaste of vouwbare deuren zijn naar elkaar toeslaand, en elke deur is standaard voorzien van een cilinderslot met sleutels. Alle kasten hebben ventilatie in achterwand of deuren. Desgewenst kiest u voor een Z-garderobekast met zitbank. De deuren van onze Z-garderobekasten met vaste deur zijn niet vouwbaar maar door de aangepaste slimme plaatsing van het cilinderslot geeft dit geen stootgevaar. Bij onze Z-garderobekasten met vouwdeur steken de deuren niet uit in weggedraaide toestand, daardoor is er weinig ruimte nodig en is er geen gevaar voor letsel of stootgevaar.

Naast garderobekasten leveren wij ook kapstokken en wasgoedkasten voor uw kleedruimte, neem gerust een kijkje!

Search engine powered by ElasticSuite
Made by NAZZAU Copyright © 2022 GHALA Bedrijfsinrichtingen een handelsnaam van Scheeres Handelmaatschappij B.V.