• Lockers, kleedkamer- & magazijninrichting
  • Grootste in Benelux
  • Advies op locatie
  • Sleutelservice +30.000 op voorraad
  • Professionele montageservice
HPL banken

HPL banken

Hier vindt u onze HPL banken in combinatie met verzinkt staal. HPL banken zijn ideaal voor sauna's, fintnescentra en wellnesscentra en voor in de ontvangstruimte, wachtruimte en kleedkamer. 

Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

HPL bank kopen

HPL is de afkorting voor 'High Pressure Laminate', in het Nederlands: 'hogedruk laminaat'. HPL bestaat namelijk uit meerdere lagen die onder hoge druk samen worden geperst. Een HPL plaat bestaat uit een houtvezel- of papierkern en twee toplagen. De kern van de plaat bestaat uit verschillende lagen houtvezel en papier dat doordrenkt is met fenolhars. Tijdens de productie worden deze lagen samengeperst onder hoge druk en bij een hoge temperatuur. De hars die gebruikt wordt, is een zogenaamde thermoharder. Dat betekent dat de hars hard wordt onder invloed van warmte. Door het samenpersen wordt de plaat verdicht en ontstaat er een zeer dichte en keiharde plaat: vocht en bijvoorbeeld zonlicht kunnen niet doordringen.

Duurzame HPL banken

HPL is een ontzettend stevig en duurzaam materiaal. Het is naast duurzaam ook nog eens krasbestendig, en bestand tegen vocht en hoge (en lage) temperaturen De frames en de schoenenroosters zijn standaard elektrolytisch verzinkt en voorzien van een hoogwaardige moffellak. De zitting en de rugleuning zijn van volkern plaat (HPL, 13 mm) met decoroppervlak en onze HPL banken hebben een luxe uitstraling. Hierdoor zijn de HPL banken ideaal om te gebruiken in vochtige en veel gebruikte ruimtes waar hygiëne ook heel belangrijk is, zoals sauna’s, wellnesscentra en sportscholen. HPL houdt geen vuil vast en is daarmee ook gemakkelijk schoon te maken. HPL is gemakkelijk te combineren: het materiaal is in meerdere kleuren verkrijgbaar. Ideaal als u op zoekt bent naar een passende maar onderhoudsvriendelijke en hygiënische bank! Onze banken zijn multi-inzetbaar in de ruimte, en zo bent u vrij om eenvoudig en snel van opstelling en indeling te wisselen.

HPL banken van GHALA

Net als elk ander meubelstuk hebben HPL banken een beetje aandacht nodig om er mooi uit te blijven zien. Gelukkig heeft HPL geen speciaal onderhoud nodig. Dankzij de unieke externe gesloten poreuze laag kan de HPL bank netjes worden gehouden met simpel dagelijks onderhoud. Het is wel belangrijk dat het meubel regelmatig wordt schoongemaakt, al naargelang het gebruik ervan. De meeste vlekken kunnen gemakkelijk verwijderd worden door het oppervlak te reinigen met warm water en een niet-schurende doek. Aanhoudende of hardnekkige vlekken kunnen verwijderd worden met niet-schurende huishoudelijke schoonmaakmiddelen of oplosmiddelen. Bijna alle normale huishoudelijke schoonmaakmiddelen kunnen gebruikt worden.

Toch niet op zoek naar een HPL bank? Wij hebben tevens garderobebanken en kunststof banken in onze webshop!

Search engine powered by ElasticSuite
Made by NAZZAU Copyright © 2022 GHALA Bedrijfsinrichtingen een handelsnaam van Scheeres Handelmaatschappij B.V.