• Lockers, kleedkamer- & magazijninrichting
 • Grootste in Benelux
 • Advies op locatie
 • Sleutelservice +30.000 op voorraad
 • Professionele montageservice
Opzetkasten

Opzetkasten

Hier vind u onze opzetkasten voor extra opbergruimte bovenop de kast. Daar waar niet al te veel plaats is kunt u met een opzetkast efficiënter gebruik maken van de beschikbare ruimte. Extra bergruimte creëert u met GHALA opzet kasten.

Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. opzetkast Evolo
  Opzetkast S3500 Evolo
  • Meerdere kleuren
  Vanaf € 186,65 € 225,85
 2. opzetkast
  Opzetkast met naar elkaar toeslaande deuren S3500 Evolo
  • Meerdere kleuren
  Vanaf € 256,75 € 310,67
per pagina

Opzetkasten van GHALA

In een grote ruimte is het plaatsen van opbergmeubelen vaak geen uitdaging, in een kleinere ruimte wel. Om de ruimte in uw kantoor, archiefruimte of kleedruimte zo efficiënt mogelijk te benutten kunt u uitbreiden met opzetkasten. Ze worden ook wel bovenkasten genoemd. Zo creëert u snel meer opbergruimte in de bestaande ruimte. Uitermate handig om archiefstukken op te bergen die niet vaak gebruikt worden maar toch in de buurt moeten liggen, of voor een helm of sporttas.

Praktische opzetkasten

Onze duurzame opzetkasten bieden extra opbergruimte en zo kunt u efficiënter gebruik maken van de beschikbare ruimte. Producten of artikelen die wellicht wat minder vaak gebruikt bergt u veilig en netjes en uit het zicht op in de multifunctionele opzetkasten. U benut alle ruimte boven de kast tot aan het plafond, zonder dat dit extra vloeroppervlak of werkruimte kost. U heeft zo perfect overzicht en goede bereikbaarheid van de opgeborgen artikelen op ooghoogte, zowel op het werk als thuis. Extra bergruimte creëert u met GHALA opzet kasten. De opzetkasten zijn ook uitermate geschikt ter voorkoming van spullen die op de kast worden gezet en eventueel worden vergeten. En buiten de extra afsluitbare kastruimte ziet het aanzicht er mooi afgewerkt uit. Voor iedere toepassing heeft GHALA een mooie oplossing.

Metalen opzetkast kopen

GHALA opzetkasten passen op onze garderobekasten en kantoorkasten. De stalen opzetkasten hebben één tot vier deuren of kolommen naast elkaar. De vakken hebben verder geen indeling, zodat u de kasten zelf en makkelijk kunt vullen. De ruime deuropeningshoek van de openslaande stevige deuren vergemakkelijkt het in- en uitnemen. Natuurlijk zijn onze opzetkasten afsluitbaar zodat uw archiefstukken en persoonlijke bezittingen ook in deze kasten veilig opgeborgen liggen. Het slot van de opzetkast kan gelijksluitend met de hoofdkast worden gemaakt zodat u maar 1 sleutel nodig heeft. De breedte- en dieptematen van de opzetkasten komen overeen met die van onze kasten en de hoogte varieert. Qua kleurmogelijkheden is er net zoveel mogelijk als bij de hoge archief- of garderobekasten zodat de uitstraling hetzelfde blijft. Wenst u een andere kleur dan kan dat natuurlijk ook!

Opzetkasten met schuifdeuren

De opzetkast met schuifdeuren is tevens een interessante ruimtebesparende kast voor de iets minder royale kantoorruimte. Er is geen ruimte voor draaideuren nodig en de schuifdeuren lopen super licht op kogelgeleiders. De kasten zijn verkrijgbaar in veel verschillende afmetingen. U creëert met een opzet kast veel plaats besparende opslag zonder dat de werkruimte beperkt wordt. Praktischer kan bijna niet.

Naast opbergkasten verkopen wij ook de bijpassende garderobekasten en kantoorkasten.

Search engine powered by ElasticSuite
Made by NAZZAU Copyright © 2022 GHALA Bedrijfsinrichtingen een handelsnaam van Scheeres Handelmaatschappij B.V.