• Lockers, kleedkamer- & magazijninrichting
  • Grootste in Benelux
  • Advies op locatie
  • Sleutelservice +30.000 op voorraad
  • Professionele montageservice

Kledinglockers

Onze kledinglockers zijn sinds jaar en dag ontzettend populair dankzij het praktische ontwerp, de vele indelingen, slotmogelijkheden en de zelf te bepalen uitstraling. Onze kledinglockers zijn al jaren favoriet als garderobekast voor het opbergen van werkkleding en privékleding. Onze kledinglocker past in iedere ruimte. Ze worden vaak gebruikt in kleedkamers van bedrijven, ziekenhuizen, fabrieken, sportverenigingen en scholen.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

GHALA kledinglockers kopen

Over smaak valt niet te twisten en niet iedereen heeft hetzelfde uit te geven. Daarom hebben wij verschillende kwalitatieve series kledinglockers in ons assortiment, van basic tot uitgebreid, en alle series zijn van hoogwaardig materiaal. Onze stalen kledinglockers zijn snel leverbaar, en ze zijn natuurlijk van een goede kwaliteit, maar wel voordelig. Onze vertrouwde metalen kledinglockers draaien al jaren mee. Het zijn kasten van voornamelijk Duits fabrikaat, zeer degelijk en bekend om de kenmerkende ventilatiesleuven in de stalen deuren. We hebben ook “nieuwere versies” stalen kledinglockers. Een modern vormgegeven kledinglocker welke ook van de grootste kastenfabrikant in Europa is. Net wat meer ruimte per persoon nodig? Dan zijn onze bredere kledinglockers wellicht de oplossing.

Stalen kledinglockers zijn multifunctioneel

Onze metalen kledinglockers zijn uitgevoerd met een kledingstang of een hoedenplank met daaronder een garderobestang. Uw kleding kunt u aan de jashaken hangen of netjes ophangen middels een kledinghanger. Op de hoedenplank is voldoende ruimte voor een tas, een portemonnee of andere spullen. U kunt kiezen of u een kledinglocker op pootjes of op een sokkel wenst. Buiten dat er verschil in uitstraling is, is de keuze handig in combinatie met de manier van schoonmaken van de kleedruimte. De ventilatiesleuven in de deuren zorgen voor luchtcirculatie en ventilatie, zodat er zo min mogelijk muffe geurtjes in de kledinglockers blijven hangen.

Veilig opbergen in GHALA kledinglockers

Onze metalen kledinglockers kunnen voorzien worden van vele soorten sloten. Standaard zijn onze kledinglockers vaak voorzien van een klinksluiting of een cilinderslot. Aan u de keuze, of u wellicht toch een elektronisch slot wenst of een pandmuntslot. Zo kunnen waardevolle spullen veilig achter gesloten deuren worden opgeslagen.

Kledinglockers passen altijd

Middels een goed gekozen kleur zijn onze kledinglockers aan te passen aan iedere sfeer. Wanneer onze kledinglocker bijvoorbeeld in het grijs of zwart wordt uitgevoerd is het meteen een industriële en stoere kledingkast. Perfect voor een trendy sportschool. Heeft de kleedruimte al een bepaalde kleur? Dan kunnen de kasten in een passende of juist in een contrasterende kleur gekozen worden. Zo krijgt het geheel een rustige of interessante look. Creëer uw eigen stijl.

Altijd een passend advies met oog voor uw eisen en wensen, en efficiënt ingerichte kleedruimtes: u krijgt het bij GHALA. Wij hebben een groot aantal verschillende stalen kledinglockers in het assortiment, u zult daarom altijd een passende kledinglocker vinden. Heeft u een vraag over een bepaald soort metalen kledinglocker? Neem dan contact met ons op, wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Search engine powered by ElasticSuite
Made by NAZZAU Copyright © 2022 GHALA Bedrijfsinrichtingen een handelsnaam van Scheeres Handelmaatschappij B.V.