• Lockers, kleedkamer- & magazijninrichting
 • Grootste in Benelux
 • Advies op locatie
 • Sleutelservice +30.000 op voorraad
 • Professionele montageservice
Kastwagens

Kastwagens

Een verrijdbare kastwagen is een handige mobiele werkplek en opbergplek in één. Kastwagens voor in het bedrijf, archief, in het magazijn, de werkplaats, de postkamer en op school.

Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. verzendcontainer
  Verzendcontainer serie R600
  Vanaf € 1.215,14 € 1.470,32
 2. kastwagen
  Kastwagen serie R600
  Vanaf € 1.557,66 € 1.884,77
 3. Kunststof afsluitbare opbergwagen, materiaalwagen
  Kunststof verrijdbare en afsluitbare materiaalwagen
  • Drie etages
  • Afsluitbaar
  • Kunststof
  • Vochtbestendig
  • Chloorbestendig
  Vanaf € 1.390,27 € 1.682,23
per pagina

Multifunctionele kastwagen kopen

Een kastwagen is voor vele doeleinden geschikt. De kastwagen is zeer goed te gebruiken in ruimtes die voor publiek toegankelijk zijn. De inhoud kan veilig, ergonomisch en desgewenst afgesloten vervoerd worden. Zo kunnen bedrijfsmiddelen, gereedschap en bijvoorbeeld lesmateriaal op locatie worden aangeboden en gebruikt, en toch veilig opgeborgen zijn. Met onze kastwagens kan men alle soorten producten en materialen vervoeren afhankelijk van de grote van deze materialen. De kastwagen is uitgerust met het beste en stevigste materiaal, en kunnen veel gewicht vervoeren.

Praktische kastwagens online

Onze duurzame stalen en robuuste kastwagen met duwbeugel en afsluitbare vleugeldeuren is bijzonder praktisch en wendbaar. De verrijdbare kastwagen heeft wielen met een grote diameter, zodat u eenvoudig over oneffen ondergronden kunt rijden. De legborden hebben een hoog draagvermogen zodat het plaatsen van zware goederen geen problemen geeft. De deuren zijn afsluitbaar middels een tweevoudige vergrendeling boven en onder met cilinderslot. Ergonomisch en veilig verplaatsen van goederen, materialen, apparaten en gereedschappen is zo geen uitdaging meer. (Tijdelijke) opslag achter slot en grendel is zo ook gewaarborgd. Tevens hebben wij kastwagens welke geschikt zijn voor hefwagens en hefschamels. Kastwagens met een hoog draagvermogen zijn zowel voor intern als extern vervoer van goederen geschikt. Een kastwagen is multi-inzetbaar en geschikt als transport- en magazijnwagen in veel verschillende werksituaties. Onze kastwagens passen uitstekend in het magazijn, kantoor, school of werkplaats. GHALA biedt diverse uitvoeringen kastwagens aan.

In onze webshop bestelt u eenvoudig uw handige kastwagen. Komt u er niet uit? Neemt u dan contact met ons op, wij helpen u bij het vinden van het juiste interne transportmiddel. Naast onze kastwagens hebben wij ook pakketwagens, houten stellingkasten en metalen rekken in ons assortiment.

 

Search engine powered by ElasticSuite
Made by NAZZAU Copyright © 2022 GHALA Bedrijfsinrichtingen een handelsnaam van Scheeres Handelmaatschappij B.V.