• Lockers, kleedkamer- & magazijninrichting
 • Grootste in Benelux
 • Advies op locatie
 • Sleutelservice +30.000 op voorraad
 • Professionele montageservice
Gaaslockers

Gaaslockers

Sterke gaaslockers zijn geschikt voor elke sportvereniging en sportclub. Grote en kleine gaaslockers voor bijvoorbeeld de hockeyclub en voetbalvereniging, voor voetbaltassen en hockeytassen. Voor het veilig opbergen van sportassen, zoals voetbaltassen en hockeytassen, en sportmaterialen in een doorzichtige gaaslocker moet u bij GHALA zijn!

Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

 1. gaaslocker hockeylocker voetballocker
  Gaaslocker met 4 vakken boven elkaar (aanbouw kast)
  • Aanbouwkast
  • veel afmetingen
  • diverse kleuren
  • golf-, gaas-, hockey, voetballockers
  Vanaf € 0,00 € 0,00
 2. gaaslocker hockeylocker voetballocker
  Gaaslocker met 4 vakken boven elkaar (begin kast)
  • Beginkast
  • Veel afmetingen
  • Diverse kleuren
  • Golf-, hockey, voetballockers
  Vanaf € 0,00 € 0,00
per pagina

Afsluitbare gaaslockers kopen

Een gaaslocker is een veelgebruikte oplossing om te voldoen aan veiligheids- en hygiënevoorschriften. Het is een vakkenkast gemaakt van draadgaas welke veelvuldig wordt gebruikt in scholen, sportverenigingen, kantoren en andere instellingen. Een gaaslocker biedt een veilige manier om persoonlijke bezittingen op te slaan, terwijl deze op een duidelijke manier zichtbaar zijn. Het geeft een gevoel van veiligheid aan sporters, werknemers, studenten en bezoekers, omdat hun persoonlijke bezittingen veilig opgeborgen zijn. Gaaslockers zijn ook voorzien van sloten, zodat de bezittingen van de gebruikers veilig zijn. Gaaslockers zijn een kosteneffectieve oplossing, omdat ze gemakkelijk te installeren zijn en niet veel onderhoud vergen. Daarnaast zijn ze makkelijk schoon te maken en zijn ze bestand tegen corrosie. Omdat de lockers gemaakt zijn van gaas, is er ook een goede ventilatie, waardoor het gebruik ervan comfortabel is.

Gaaslockers voor sporttassen

Gaaslockers zijn een ideale oplossing voor het opslaan van bijvoorbeeld grote sporttassen. Ze bieden een veilige, ventilerende opslag voor uw sportuitrusting. Door het gaasontwerp is de locker ademend, waardoor de kans op schimmel en vocht wordt verminderd. Bovendien bieden ze een zichtbare opslag voor waardevolle spullen. Gaaslockers zijn verkrijgbaar in verschillende maten en zijn eenvoudig te installeren. Ze zijn sterk en duurzaam, waardoor ze een lange levensduur hebben. Gaaslockers bieden een betrouwbare opslagoplossing voor uw sportuitrusting. Gaaslockers zijn een geweldige keuze voor bijvoorbeeld sportverenigingen die een veilige en praktische opslagruimte willen bieden. Het biedt de perfecte balans tussen veiligheid, toegang en duurzaamheid.

Duurzame gaaslockers voor sportverenigingen

Gaaslockers zijn een handig en duurzaam opslagoplossing voor sportverenigingen. De lockerstructuur is robuust, waardoor deze geschikt is voor het opbergen van sportuitrusting, kleding en andere voorwerpen. De gaaslockers houden vocht en stof buiten, waardoor ze een hygiënisch en veilig opbergsysteem voor uw vereniging vormen. Daarnaast zorgen de gaaslockers voor luchtcirculatie, waardoor de voorwerpen binnen de lockers fris en droog blijven. De lockerdeuren zijn afsluitbaar, waardoor de veiligheid van de voorwerpen binnen de locker gewaarborgd is. De uitstraling van de gaaslockers passen bij iedere huisstijl van de sportvereniging.

Naast gaaslockers kunt u bij GHALA ook terecht voor andere soorten lockers en kasten. Wij hebben tevens stellingkasten en kapstokken in ons assortiment.

Search engine powered by ElasticSuite
Made by NAZZAU Copyright © 2022 GHALA Bedrijfsinrichtingen een handelsnaam van Scheeres Handelmaatschappij B.V.