Roldeurkasten

Roldeurkasten

Archiveren en opbergen is een belangrijk onderdeel binnen een bedrijf. GHALA heeft een uitgebreid assortiment duurzame, kwalitatieve en efficiënte roldeurkasten in verschillende afmetingen en kleuren. Door middel van een GHALA roldeurkast houdt u uw kantoor en werkplek overzichtelijk en netjes. Een aangename en opgeruimde werkplek zorgt voor een hogere productiviteit.

Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Demontabele roldeurkast
  Demontabele roldeurkast
  Vanaf € 288,00 € 348,48
 2. Roldeurkast met geïntegreerde handgreep S3200 Omnispace
  Roldeurkast met geïntegreerde handgreep S3200 Omnispace
  • 1950 mm hoog
  Vanaf € 392,00 € 474,32
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Bij GHALA vindt u roldeurkasten voor langdurig en intensief gebruik. Onze ruimtebesparende roldeurkasten met lichtlopende en afsluitbare deuren hebben verstelbare legborden en zijn handig voor het opbergen van bijvoorbeeld ordners. U heeft maximale toegang tot de inhoud daar de roldeuren in de zijkanten wegschuiven. Uw roldeurkast (gedeeltelijk) als garderobekast gebruiken? Dat kan middels de optioneel te bestellen uittrekbare kledingstang.
Onze kasten hebben roldeuren die bestaan uit doorlopende flexibele kunststof matten. Deze roldeuren zijn voorzien van een metalen mat vernikkelde handgreep voor een eenvoudige bediening. Afsluiten kan middels een haakgrendelslot met 2 sleutels en optioneel kunnen er meer sleutels geleverd worden. Handig wanneer er meerdere medewerkers gebruik maken van de kast. Optioneel leveren wij onze roldeurkasten ook met akoestische deuren. Deze absorberen geluid, verbeteren de akoestiek en zien er goed uit. De lichtlopende, gepatenteerde en met een designprijs onderscheiden roldeur absorbeert een groot deel van de dagelijkse werkgeluiden. In menig frequentiebereik absorbeert bij bijna 7x zo veel geluid als een traditionele kast. Dit komt het concentratievermogen op de werkvloer ten goede. Zo zorgt u voor een aangename werkomgeving voor de medewerkers.

De gepoedercoate legborden kunnen in hoogte versteld worden zodat de kast zo praktisch mogelijk en helemaal naar uw wens ingericht kan worden. U bergt uw ordners, archiefmappen, apparatuur en kantoorartikelen overzichtelijk op in onze afsluitbare roldeurkasten. De kasten zijn in vele kleurmogelijkheden te bestellen, zodat de roldeurkast altijd in uw bestaande interieur past. Keuze genoeg voor het opbergen van uw kantoorartikelen, dossiers en ordners! Alle roldeurkasten zijn eenvoudig te bestellen in onze webshop. Ze worden gemonteerd geleverd, u hoeft alleen de legborden nog maar op de juiste hoogte te hangen en u kunt ze meteen in gebruik nemen!

Made by NAZZAU Copyright © 2019 GHALA Bedrijfsinrichtingen een handelsnaam van Scheeres Handelmaatschappij B.V.