Kledinghangers

Kledinghangers

Jassen of werkkleding hangt u netjes op onze sterke GHALA kledinghangers met broekenstang.

Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Multifunctionele kledinghangers

Jassen, colberts, broeken, overalls en werkkleding hangt u perfect op aan onze mooie en praktische GHALA kleerhangers. Een bijkomend voordeel is dat uw hal, garderobe of kleedruimte er dan ook meteen opgeruimder uitziet. De kleding hangt op een kledinghanger netjes in de kast, aan de garderobe of aan de kapstok. Er ontstaan geen kreukels en de jas of werkkleding kan goed drogen en luchten en behoudt z’n vorm. Onze kledinghangers zijn voorzien van een broeklat (of broekensteun) en zo is onze kleerhanger geschikt voor alle bovenstukken en onderstukken. U hangt uw sjaal, overhemd of pantalon er ook mooi aan op en onze kledinghangers zijn daarmee multifunctioneel.

Sterke kledinghangers kopen

GHALA kleerhangers zijn van zware kwaliteit, zakken niet door en hebben een hoge draagkracht. Onze kledinghangers zijn zo sterk dat ook het ophangen van echt zware werkkleding geen probleem is. Denk aan interventiekleding, overlevingspakken, brandweerpakken, chemiepakken of kleding van ambulancepersoneel. GHALA levert al jaren brandweerrekken en kledinghangers aan brandweerkazernes tot volle tevredenheid van de brandweerlieden. Onze robuuste kleerhangers worden geleverd in de altijd passende kleur zwart.

Snelle levering

Wij hebben een grote hoeveelheid kleerhangers op voorraad, de levertijd daarvan is daarom zeer kort!

Wilt u uw garderobe of hal nog verder inrichten? Of bent u toch op zoek naar een garderobe met jashaken? Kijk dan eens verder op onze garderobe-pagina voor onze garderoberekken, kapstokken of paraplubakken!

Made by NAZZAU Copyright © 2021 GHALA Bedrijfsinrichtingen een handelsnaam van Scheeres Handelmaatschappij B.V.